Arama yapmak için tıklayınız

23 Eylül 2018 Pazar

TAYLANDLI FANLAR LEE JONG SUK İLE TANIŞMAK İÇİN YASAL OLMAYAN ŞEKİLDE HAVAALANINA GİRDİKLERİ HAKKINDA SOSYAL MEDYADA GÖNDERİ PAYLAŞTIKTAN SONRA TUTUKLANDILAR

                            lee-jong-suk


Fanlar yasal olmayan şekilde havaalanına girdi.

18 Eylül Tayland medya kuruluşlarına göre, Suvarnabhumi Havaalanının yasaklı bir bölümünden izinsiz giriş yapması nedeniyle 2 Taylandlı kadın ve bir hava alanı çalışanı polis soruşturmasına alındı.

İki kadın  Lee Jong Suk'un 14 Eylül'de gelişini görmek için uçuş bilgilerini aldılar. Havaalanı çalışanlarının ise uygun tarama prosedürünü gerçekleştirmeden yasaklı bölgeye girmelerine yardımcı oldukları ortaya çıktı.

İki fan Lee Jong Suk ile buluşabildi, hatta el bile sıkışabildiler. Suçları gizli kalabilirdi, ancak hayranlardan biri sosyal medyada fotoğrafları paylaştıktan sonra polise ulaştı. Hayran çok açık bir şekilde tarama bile yapılmadan yasaklı bölgeye girdiklerini açıklıyordu.




Gönderi çok hızlı bir şekilde İnternette yayılmasının ardından hava alanı yetkililerine daha sonrasında ise polise ulaştı. İki Taylandlı hayran ve havaalanı çalışanları şu an gözaltında. 

Polis, "Havaalanına yasadışı izinsiz girdiğiniz için maksimum 5 yıl hapis cezası alabilirsiniz" dedi ve "Bu konuyu çok ciddiye alıyoruz" diye ekledi.


KAYNAK: Allkpop
ÇEVİRİ: LifeLoveBeauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder