Arama yapmak için tıklayınız

22 Eylül 2013 Pazar

"Fizyonomi" Filmi 5.5 Milyon İzleyiciyle Rekor Kırdı!

Kore filmi "Fizyonomi" 5,5 milyon izleyici ulaşarak başarısını kanıtladı.
21 Eylül'de, Kore Film Konseyi istatistiklerine göre, "Fizyonomi" 20 Eylül'de 899.024 gibi bir izleyici erişimine sahip olarak üst noktaya tırmandı.

Bu rakamın güzelliği, film 11 Eylül çıkışından sonra sadece 10 gün içinde 5.552.198 izleyiciyi çekti. Ayrıca, 2.3 milyondan biraz daha fazla izleyici Chuseok tatilleri sırasında film izlemek için geldi. Bu filmin 21 Eylül de 6 milyon izleyiciye ulaşmasının mümkün olacağını, imkansız olmayacağını tahmin etmek zor olmaz ve hafta sonu 7 milyon kişiye ulaşacağını beklemek de... 


Altı yıl sonra yönetmenin serbest bırakılmasıyla “The Show Must Go On,” ve daha sonra "fizyonomi" filmi izleyicilerle buluştu. Film Joseon Hanedanına dayanmaktadır. Hikaye ülkenin kaderini değiştirmek için usta bir yüz okuyucunun girişimi ile ilgili genel olarak bilgi veriyor ve Song Kangho, Lee Jungjae, Baek Yoonsik, Kim Hyesoo ve daha fazlası oynuyor. 


"The Spy" ve "The Conjuring" in-vizyondaki diğer filmler- popülerliği yüksekti, binlerce sinemaseverleri çektiler ve aynı gün itibariyle "fizyonomi" nin hemen arka sırasında yer aldılar.


Çeviri: himmel hüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder