Arama yapmak için tıklayınız

2 Nisan 2017 Pazar

HAN HYO JOO, SON YAPTIĞI RÖPORTAJDA LEE JONG SUK’ TAN BAHSETTİ



Soru:  W dizisinin başkanından konuşacak olursak, herkes Lee Jong Suk ile ilk kez bu dizi sayesinde buluştuğunuzu düşünüyor. İlk işbirliğiniz nasıldı? Ekran arkasındaki ilişkiniz nasıl? Sette meydana gelen ve bizimle paylaşabileceğin ilginç bir hikaye var mı?

Han Hyo Joo: Bizim aramızda abla-kardeş ilişkisi var, ilk defa bu projede benden genç bir erkek oyuncuyla yer aldım. İlk başta endişelerim vardı, ikimizin nasıl bir ikili olacağı konusunda emin değildim. Ancak gayet iyi bir iş çıkardık. Ayrıca Lee Jong Suk sevimli davranma konusunda oldukça iyi. Aramızda yaş farkı olduğu için Jong Suk ne zaman bana yaslanmaya çalışsa bana devamlı “Noona,Noona” diyordu, bu yüzden çekimler oldukça rahat ve eğlenceliydi. Dışarıdan çok genç duruyor ama özünde oldukça olgun ve güvenilir biri. Düzenli olarak iletişim kuruyor ve nelerle uğraştığımızdan bahsediyoruz. Çekimler boyunca karakterlerimizi daha iyi nasıl lanse edebileceğimiz hakkında çok fazla sohbet ettik.

“Han Hyo Joo, Daesang ödülü kazanan rol arkadaşı Lee Jong Suk’ un, MBC Drama Ödül Töreni’ nden sonra oyunculara ve ekibe barbeküde et ısmarladığını ayrıca söyledi.”

Soru: Kang Chul ve Oh Yeon Joo’ nun dizide birçok sevimli çift etkileşimleri var. Hangi tür çift etkileşimlerini kişisel olarak tercih edersin?

Han Hyo Joo: Ne tür bir teması tercih ettiğimi mi soruyorsun? Benim kişisel fikrime göre mi? Hmm.. Sanırım kafa okşamak ve birlikte yemek yapmak. Hm.. Başka ne olabilir? Yürüyüş yapmak için Hangang ya da Namsan’ a gitmek , birlikte bir film izlemek de hoş olur ama filme odaklanmayı tercih ederim (kahkahalar). İki kişi de aynı işle meşgul olduğu sürece her şey iyi olacaktır.

Kaynak: Koreastardaily
İngilizce Çeviri: bluesky2323

-feyzahyunah

5 yorum: