Arama yapmak için tıklayınız

18 Nisan 2017 Salı

DİZİDE BİRBİRLERİNE DÜŞMAN OLUP GERÇEK HAYATTA YAKIN OLAN YILDIZ OYUNCULARIN LİSTESİ


17 Nisan’ da tvN, “2017 Listesi” adı altında, düşman olarak rol alan ama gerçek hayatta yakın arkadaş olan oyuncuların isimlerini sıraladı.

Gong Yoo ve Lee Dong Wook


Gong Yoo ve Lee Dong Wook, popüler dizi olan “Goblin” de rol almışlardı, dizinin başlarında çekişmeli olan ilişkileri, dizinin sonuna doğru tam bir ahbaplığa dönüştü. Gong Yoo, Lee Dong Wook’ un fan buluşmasına konuk olarak katıldığında ikilinin gerçek hayattaki dostluğu gözler önüne serilmiş oldu.

Lee Jong Suk ve Kim Woo Bin



Lee Jong Suk ve Kim Woo Bin öğrenci olarak rol aldıkları “School 2013” dizisinde düşmanlıktan dostluğa dönüşen bir ilişkileri vardı. Birçok hayran, onların dizinin bitmesinden sonra dahi devam ettirdikleri dostluklarının farkında.

Seo Hyun Jin ve Jeon Hye Bin




“Another Oh Hae Young” dizisinde birbirlerine rakip olan Seo Hyun Jin ve Jeon Hye bin gerçek hayatta yakın arkadaş oldular ve hatta beraber bir aylığına seyahate çıktılar.

Jo In Sung ve Jung Woo Sung



Jo In Sung ve Jung Woo Sung, “The King” filminden sonra arkadaş oldular. Jo In Sung, Jung Woo Sung’ un film setine kahve kamyonu bile gönderdi.

Yoo Yeon Suk ve Park Bo Young



“A Werewolf Boy” filminde düşman olan Yoo Yeon Suk ve Park Bo Young ikilisi şu anda düzenli olarak birbirlerinin film galalarına katılan iki yakın arkadaş.

Yoo Yeon Suk ve Kim Ji Won



Yoo Yeon Suk ve Kim Ji Won, “Horror Stories” filminde rol almışlardı. Yoo Yeon Suk, Kim Ji Won’ u kaçıran katil rolündeydi. İki oyuncu o zamandan beri yakınlaşmaya başladı hatta haklarında sevgili dedikoduları bile çıktı.

Ha Jung Woo ve Jo Jin Woong



Ha Jung Woo ve Jo Jin Woong, 2009’ dan beri birlikte çeşitli filmlerde rol aldılar. Filmlerde genelde birbirlerine düşman olmalarına rağmen gerçek hayatta birbirlerinin projelerinde özel konuk olarak yer alarak birbirlerine destek oluyorlar.

Listeye ek olarak Cha Seung Won -Lee Sung Jae ve Hwang Jung Min - Kwak Do Won ikilisi de var.

Aklınıza listede olmayan başka ikili isimleri geliyor mu?

Kaynak: soompi
-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder