Arama yapmak için tıklayınız

8 Nisan 2017 Cumartesi

LEE JONG SUK VIP FİLMİNDE SÜPER KÖTÜ ADAM OLARAK KARŞIMIZA ÇIKACAK


Lee Jong Suk, “V.I.P” filminde kötü adam rolünü üstlenerek kendine meydan okudu ve film henüz vizyona girmeden bile film endüstrisinde oldukça ses getirmeye başladı.

“V.I.P” filminin yönetmeni Park Hung Jeong, aynı zamanda “New World” filminin yönetmenliğini de üstlenmişti. “V.I.P” filmi, Kuzey Koreli bir V.I.P’ nin kendi ülkesindeki yasaları çiğneyerek Güney Kore’ ye gelmesi ve seri cinayetler işlemesi hakkında. Filmde bu V.I.P’ nin izi sürülürken, Kuzey Kore’ den, Amerika-CIA’ den ve Güney Kore NIS’ ten gelen gizli ajanlar arasında bir gerilim hikayesi söz konusu.

Lee Jong Suk’ un alışageldiğimiz tarzının dışında bu filmde onu Kuzey Koreli “Gwang-il” rolü ile süper kötü adam olarak göreceğiz. Bu, Lee Jong Suk’ un aktör olarak çıkışından itibaren oynayacağı ilk kötü adam rolü. Aktör, bir dergi röportajında şunları söyledi: “İlk başta “kötü adam” sıfatını duyduğumuzda bir sebebi olmaksızın ‘kötü olan adam’ gibi bir imaj geliyor akıllara. Belli bir olaydan sonra kişilikte meydan gelen ani değişimlerde yapılabilecek bir şey yok. Oynadığım karakter ise, kötü adam olmak için doğmuş biri. Bu tür bir “kötü adam” daha önce hiç görülmedi.”

Lee Jong Suk, özenli senaryo seçmesi ve “W”, “Pinocchio”, “Doctor Stranger”, “I Can Hear Your Voice”, “School 2013” gibi dizilerde gösterdiği mükemmel oyunculuğuyla övülen bir aktör. Bu yüzden, “V.I.P” filminde kötü adam olarak karşımıza çıkacak olması beklenen bir durumdu.

Endüstriden bir kaynak şunları söyledi: “Lee Jong Suk, bu projede tüm potansiyelini, oyunculuk yetenekleri sayesinde ortaya koyabilir. Filmin tarzı tamamen farklı ama belki size “I Saw the Devil” de ki Choi Min Sik’ i hatırlatabilir. Bu nedenle, Lee Jong Suk’ un bu projedeki performansı, kötü adam klişesini yıkıp üzerinizde yepyeni bir etki bırakabilir.” Bu film ayrıca Lee Jong Suk’ un “Hot Young Bloods” filminden 3 yıl sonra tekrar beyaz perdeye dönmesini temsil ediyor.

“V.I.P” filminin yönetmeni Park Hung Jeong, “The Tiger”, “New World” gibi filmlerin yönetmenliğini yapmıştı. Ek olarak, ‘The Unjust’ ve ‘I Saw the Devil’ i kaleme almıştı. Filmde Lee Jong Suk dışında Jang Dong-gun ve Kim Myung –min gibi isimlerde var.

İngilizce Çeviri/Düzenleme: @khakifung/@Joanna5959
-feyzahyunah

1 yorum: