Arama yapmak için tıklayınız

12 Eylül 2013 Perşembe

Lee Jong Suk CASS Fansing Röportajı

Lee Jong Suk, imza gününün sahne arkası... O gün kazanan kimdi?


İmza günü. Maalesef, Lee Jong Suk’un Busan’daki hayranlarıyla buluşması başarısızlıkla sonuçlandı. Çıkan habere göre Lee Jong Suk Busan’a geldiğinde, trafik sıkışıktı, yollar kapalıydı ve hatta en sonunda polis sahneye çıkmak zorunda kaldı...  Sonunda fanların böyle bir imza gününde ona dokunmaları imkansız hale geldi.


Bu günlerde popüler bir deyimden etkilenerek “ani patlama” ifadesini kullandı. Bir kaplan öldükten sonra, postunu bırakır. Bu yüzden Lee Jong Suk ayrılırken imzası geride kalmalıydı. Hayır, bu gerçek değil. İmza günü sonlandırılmak zorunda olmasına rağmen, o hayranları için içten imzalar attı. Şimdi bu hale nasıl geldi bir bakalım...
             

Polis: Bu şartlar altında dokunursanız, kazalar olacak.
Cass: Gelen fanlar aşırı derecede çoklar.
Polis: Şimdiden burası karıştı. Sadece bir bakın. Lee Jong Suk buraya gelmeden bile, burası çok karıştı. O geldikten sonra daha karmaşık olacak. Bizim onları tutmamız mümkün olmayacak. Bu etkinliği yapmak zor olacak.
Lee Jong Suk:  Buna rağmen...Busan’ı böyle terkedemeyiz. Bu çok kaba olur. Buna ne dersin, ben sadece kendi kendime bunları imzalayacağım ve onlara vereceğim.


Bir sonuç çıkarırsak, Lee Jong Suk kararlılığıyla galip çıkmış gibi görünüyor. Fanlarını görememesine rağmen, imzalarını dağıtmasının gerekli olduğunu hissetti. Ayrıca Kim Woo Bin ile bir video çekti. Bu hayranlara teşekkür mesajıydı. Onlara çooooook teşekkür ettiler, özür dilediler ve bir dahaki sefere görüşmek istedikleri hakkında konuştular.
         

“Merhaba, biz Kim Woo Bin ve Lee Jong Suk”  

        
 “Bu çok üzücü. Biz doğrudan sizinle tanışmak istemiştik~” 


 “Ama siz bizim sizi sevdiğimizi biliyorsunuz, değil mi?” 

   
“Biz sizi seviyoruz~ hem de çok ~”


“Bir dahaki sefere kesin buluşalım!!”

Sonra “Kestik!” sinyalini aldılar. Lee Jong Suk ve Kim Woo Bin birlikte -kaydettikten sonra- herhangi bir NG olmadan selamladılar. Ben gençlerin işbirliğine “çok iyi bir uyum” derim. Özellikle kelimelerin arasındakileri değiştirmede beraberlerdi. Modellere karşın oyuncular, iş birliğini uzun sürede gerçekleştirilmiş gibi görünüyor, sadece bir bakışta düşüncelerini iletebiliyorlar.

      
 “Onlar bizim kalbimizin sesini duyuyorlar mı acaba?”


“Oooh, bu çok utanç verici.”


“Biz de bugünü güncelleriz.”

Yani Cass tarafından düzenlenen imza günü böyle sona erdi. İmza günü yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı iptal edildi, Lee Jong Suk elinden geleni yaptı. Hayranlarına imza ve video bıraktı, olayı samimi bir şekilde bitirdi.
Bu yüzden o gün kazanan (?) kimdi? Haydi imza etkinliğinden iki saat öncesine gidelim.


2 Ağustos, 14.30 . Kimpo Havaalanı. İmza etkinliğinde iki saat önce. Lee Jong Suk havaalanına girdiğinde, alkışlar her yerde duyuluyordu. Lee Jong Suk’un etrafındakiler onu kameraya aldı.  Onunla el sıkışmak için ellerini uzattılar.


Bayan hayranları birden ortaya çıktığında şaşırmamıştı. Aksine, onlara gülümsedi ve karşıladı. Hayranları için, “ 3 alaycı tür”’den ( Secret Garden da Ssun’a atıfta bulunuyor) – “uzağa git”, “meşgulüm” ve “sevmiyorum” – hiç eser yoktu; onun yerine “Merhaba!” , “teşekkür ederim” ve “tekrar görüşürüz vardı.


Burada, olağanüstü boya bakın. Yürümeye başladığında, model olduğundan hiç şüphe yok. Onun boyu sadece dikkat çekmek için değil mi? Hayranların kafası sadece onun omzuna kadar gelebiliyor. Onun cılız omuzları da gözlerine çekmiş. Ve orada bitmiyor.

Onun tarzı da şık. Lee Jong Suk siyah benekli beyaz bir gömlek giyerek gelmiş. Onu basit siyah bir pantolonla tamamlamış. Ayrıca havaalanının olmazsa olmazını da takmış---güneş gözlükleri. Bu “delikanlı” Sooha değil, ama “yıldız” Lee Jong Suk.

Bir saat sonra, Lee Jong Suk Kimhae Havaalanı’na geldi.


“Busan’lı noonalar: Jongsuk buraya geeel”


Lee Jong Suk Busan’lı hayranlarıyla buluşmak için acele ediyor gibi görünüyor. O görevini yerine getirmek için uzun bacaklarıyla adımlarını hızlandırdı. Özellikle bugün, muhabirimizin kısa bacaklı olmasını hiç sevmedik. Ancak onu kaçırdıktan sonra, Busan Kimhae Havalimanı'nda hayranları için verdiği fan hizmetlerini yakalamayı başardık.
 

 “Gerçekten beni görmek için mi buradasınız?”


 “Lütfen fotoları iyi çekin”


 “Eğer iyi çekemezseniz, gizlenirim.”
Erken uyanan kuş solucanı kapar. Eski sözlerin gerçekten doğruluğu var. Lee Jong Suk’u karşılamaya gelen hayranlarına ikramiye vurdu. O gün kazananlar Kimhae Havalanında onu karşılamaya gelenlerdi. Lee Jong Suk onlara karşı çok kibardı. O, onlara el salladı onlarla sohbet etti ve hatta onlara şaka yaptı.


“Ah! Hayran mektubu mu?”


 “Gerçekten mi?”



Hayranların mutluluğunu gördünüz mü? Onlar gök yüzünde uçuyor gibiler. Herkes fan hizmetlerinin yaptıklarına çok şaşırdı. Orada kısa bir süre için, Lee Jong Suk hayranlarının seslerini duydu.



Hayranları ile bu kısa toplantının ardından, Lee Jong Suk imza etkinliğine yöneldi. Minibüse binerken muhtemelen, orada bekleyen hayranlarının sayısını bilmiyordu. ‘Sevk’ esnasında havaalanında Lee Jong Suk’u gördüğümü düşündüğümde, imza günü konusunda pişman hissettim.


Lee Jong Suk sadece TV ekranlarında değil büyük ekranlarda da fırtına gibi esti. Halen çekimleri süren  “No Breathing” ve çok yakında çekimleri başlayacak olan “Hot Blooded Youth” filminin çekimlerine katılıyor. Onun göz alıcı yüksekliği gibi, beyaz perdede de göz alıcı olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Son olarak burada bir bonus var.


Cr: withljongsuk.tumblr.com
Çeviri: himmel hüm

1 yorum:

  1. ne olursa olsun bu adama bayılıyorum onun resmini yastığımın üstüne baskı yaptırdım onu çok seviyorum ve severek izliyorum lee jong suk

    YanıtlaSil