Arama yapmak için tıklayınız

22 Eylül 2013 Pazar

Lee Jong Suk Hakkında Son Günlerdeki 7 Olay

1- Lee Jong Suk, Sooha'nın küçüklüğünü canlandıran çocuğa bir imza verdi. Yazdığı not ise "Küçük Sooha, oyunculuğun çok iyi. Seni çok kıskanıyorum... Sağlıklı ve güçlü ol!" idi.

2- F(x) "2PM Date" adlı radyo programındayken Krystal'e Jong Suk'u tanıyıp tanımadığı soruldu. Programlarda ondan bahsettiği için teşekkür etmeden önce Jong Suk'un onu aradığını söyledi. Krystal, Jong Suk'a artık çok para kazandığı için ona güzel yemekler alıp almayacağını sorması gerektiğinden bahsetti. Jong Suk'un "Soojung! Reklam filmlerinde oynadığın zaman bana da getir!" dediği söyledi.

3- I Hear Your Voice, Kore'de gerçekten çok popüler. Gag Concert ve SNL Korea'da parodisi yapıldı. Ayrıca hukuk hakkındaki tartışma programlarında da ele alındı.

4-
Park Doo Shik, Lee Jong Suk'tan büyük olmasına rağmen onun bir ağabey gibi olduğunu söyledi. "Jong Suk çok sakin ve karizmatik. Oldukça küçük bir yüzü vardı, çok uzun boylu ve inceydi. Onun insan olamayacağını düşündüm. Ancak çalışmaya başladığımızda gerçekten aslında mütevaziydi ve beraber iyi bir iş çıkardık. En unutulmaz sahne cezaevinde onunla görüşmeye gittiğim sahneydi. Choong-ki karakteri, o noktaya kadar yalnızca Sooha'ya rahatsızlık veriyordu fakat aniden tersine döndü. Jong Suk iyi oyunculuğuyla beni kurtardı." dedi.

5- Yüz okuma hakkındaki bir Kore televizyon programında Lee Jong Suk'un yüzü örnek olarak gösterildi. Leyleğimsi bir yüzünün olduğunu; soluk, temiz ve uzun boyunlu olduğunu ve saf bir havaya sahip olduğunu söylediler. Aslında leylek agresif ve liğidikkat çekiciliği simgeler. Jong Suk masum gözükse de güçlü bir zekası var ve hırslı. Dışarıdan yumuşak gözküyor ama aslında güçlü, hoş ve karmaşık bir havası var.

6- Jong Suk'un Facebook'taki taklitçilerine yazdığı me2day mesajı Naver'da en çok okunan 20 haber arasına girdi. Taklitçilere kızmanın yanı sıra birçok okuyucu yorumu olumluydu. "Lee Jong Suk gerçekten güzel konuşuyor." ve "Mantıklı ve iyi bir çocuk olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu günlerde onun gibi ünlü zor bulunur." gibi yorumlar vardı.


7- "Hot-Blooded Youth” filminde Lee Jong Suk'un oynayacağı kesinleşti. Jong Suk, 25 Temmuz'da filmin tanıtım etkinliğine katılmıştı. Film 1980'lerdeki öğrencilerle ilgili. Başroller playboy Kang Jong-gil ile alıngan ve inatçı bir kız. Çekimlere 29 Temmuz'da Seul'ün dışında çekimlere başlanmış ve 2,5 aydır da devam ediyor gibi görünüyor. Fotoğrafta Lee Jong Suk Inkigayo cosplayi için 80'lere ait bir üniforma giyiyor.

Kaynak: withljongsuk
Çeviri: Shirushi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder