Arama yapmak için tıklayınız

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Lee Jong Suk ve Park Shin Hye'nin 4 Aydır Birlikte Olduklarına Dair Çıkan Tüm Haberler


Dispatch’in haberine göre Pinocchio dizisi ile yakınlaşan ikili 4 aydır birlikte.



Ekran önündeki çiftin gerçek bir çift olduğunu bildirdi. Dispatch, Lee Jong Suk ve Park Shin Hye’nin ilişkilerine ‘Pinocchio’nun bitmesinden sonra Ocak ayının başlarında başladıklarına ve son dört aydır ilişkilerini sürdürdüklerini dile getirdi.
İkilinin birbiriyle vakit geçirmek için programlarından yararlanarak Kore’de ve deniz aşırı ülkelerde zaman geçirmeleri onlar için uygundu. Yurt dışındaki en göze çarpan buluşma yerleri İngiltere ve Hawaii’deki randevularıydı!

Eğer hatırlarsanız ikili Mart ayında ‘InStyle’ çekimi için İngiltere’deydi.


Nisan ayında ise ikisi de Hawaii’deydi. Park ShinHye yakın bir arkadaşıyla tatile çıkmıştı, Lee Jong Suk da orada ‘Allure’ için fotoğraf çekimindeydi. Böylece, orada da kimseye görünmeden gizlice randevuya çıkabildiler.


Onlara yakın olan biri; “Fotoğraf çekimi iki gün içinde bitti. Dinlenmek için zamanları vardı. İkili birbirleriyle gizlice vakit geçirmek için zaman yaratıyordu.” dedi.

Park Shin Hye ve Lee Jong Suk’un tarafları haberin doğruluğunu kontrol edeceklerini söylerken, Dispatch iddia edilen çiftin araba randevularının video görüntülerini yayınladı.

Haberin Videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=cOUqZ8lE4RQ

GÜNCELLEME:

Park Shin Hye’nin tarafı; “Bildiğimiz kadarıyla onlar sadece yakın arkadaşlar. Ama yinede öğrenmemiz gerekiyor. Yine de ona da sormamız gerekiyor. Şu an yurt dışında, bu yüzden bu öğleden sonra onunla görüşür görüşmez resmi bir açıklama yayınlayacağız.” 

Lee Jong Suk’un tarafı da ikilinin sadece arkadaş olduklarını bildirdi.

Wellmade Yedang; Onlar sadece diziden sonra fotoğraf çekimi için yurt dışındaydı. Diziden öncede arkadaşlardı, şimdide hala yakın arkadaşlar. Yanlış anlaşılma var diye düşünüyoruz. Lee Jong Suk kendilerinin fotoğraflarının çekildiğinde bile haberi yoktu. Birçok insan dizide onları yakıştırdığı için böyle anlaşılmış olabilir fakat onlar sadece iki yakın arkadaş.” açıklamasını yaptı.

Park Shin Hye’nin tarafı bir kez daha resmi açıklama yayınladı; Onlar sadece yakın arkadaşlar, sevgili değiller.”

Fotoğraflar;

















Kaynak: allkpop&soompi&koreaboo&mydaily
Çeviri: pell

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder