Arama yapmak için tıklayınız

18 Kasım 2016 Cuma

LEE JONG SUK, KÖTÜ ADAMI OYNAMAK, ETİK ÇALIŞMAK VE BUNUN GİBİ ŞEYLERİ ‘COSMOPOLİTAN’ A ANLATTI





Lee Jong Suk, gelecek olan filmini, kariyerini ve daha fazlasını ‘Cosmopolitan’a anlattı.

Aktör, gelecek projesi olan ‘VIP’ filminde ilk defa kötü adamı oynayacak. Lee Jong Suk, yeni karakterinden bahsetti ve şunları söyledi: “Söylenenler doğru, kötü bir karakter. Hiçbir nedeni ya da sebebi olmadığı halde saf, kötü, şeytani bir karakter. Genelde, karakterin duygularında değişim olur fakat benim oynadığım karakterde böyle bir durum yok. O, daha önce eşine hiç rastlanılmamış kötü bir adam.”



Daha sonra Lee Jong Suk, etik olarak çalışmak hakkında düşündüklerini şöyle açıkladı: “Rolümü canlandırırken genellikle korkar ve oyunculuğumla boğuşurum. Yapım sürecinde durmaksızın yaptığım şey de bu. Ama bence zaman geçtikçe bu durum daha doğal bir hale geliyor.”

Oyunculuğun yanında Lee Jong Suk, arkadaşlarıyla birlikte kıyafet tasarlıyor. Kıyafetlerin üstüne “Kucaklaşma&Öpücük” kelimeleri yerleştiriliyor. Aktör, tasarımın arkasında yatan anlamı şöyle açıklıyor: “Genellikle, birini rahatlatmaya çalıştığımız zaman kollarımızı açıp karşımızdakine ‘Gel buraya’ der ve sarılırız. Bu düşünceyle yola çıkarak ‘Kucaklaşma’ kelimesini çiftler için anlamlı olan ‘Öpücük’ kelimesiyle birleştirdim.”

Lee Jong Suk hakkında daha fazla fotoğrafa ve röportaja, Cosmopolitan-Aralık sayısından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: allkpop
Çeviri: -feyzahyunah




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder