Arama yapmak için tıklayınız

30 Kasım 2016 Çarşamba

"7 FİRST KİSSES" DİZİSİ HAKKINDA DETAYLAR


Üstesinden gelebileceğinizden emin olamayacğınız birbirinden muhteşem erkeklerle bir dram mı arıyorsunuz? İşte size '7 First Kisses' Lee Joon Gi, Park Hae Jin, Ji Chang Wook, EXO's Kai, Taecyeon, Lee Jong Suk ve Lee Min Ho un yer aldığı, en vahşi kdarma fantezilerinin ötesinde bir övünme sergileyen ve yaklaşmakta olan web dizisi için son zamanlarda yayınlanan resmi tanıtım videosu yayınlandı. Vaov! Bu adamların hepsinin aslında aynı dizide olduğunu tahmin eden var mıydı?

'7 İlk Öpücük(7 First Kisses)', hiç bir erkek arkadaşı olmayan bir kadının (Lee Cho Hee) fantastik bir dramı. Bir tanrıça (Choi Ji Woo) görünür ve ona ilk öpücükleri arasından seçim yapabilmesi için yedi yakışıklı çocuğu bulma fırsatı tanır.

Bu dram aslında Lotte Duty Free şirketi tarafından temsil edilen tüm aktörlerin tanıtımını yapıyor. Satışları arttormak için bunun gibi şaşırtıcı bir reklam vermekten daha iyi bir yol olamazdı! '7 İlk Öpücük' ün 5 Aralık'ta çevrimiçi olarak yayınlanması planlanıyor.

Tüm bu yakışıklı oyuncu ve şarkıcıların hepsini seviyoruz. Fakat  Lee Jong Suk hayranları olarak kızın Jong'umuzu seçmesi taraftarıyız.
Peki siz hangi oyuncu veya şarkıcının seçilmesini isterdiniz?
Dizinin tanıtım videosunu izlemek için: https://youtu.be/U2gOA-czasc

Çeviri: KYelfnr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder