Arama yapmak için tıklayınız

8 Aralık 2016 Perşembe

EN SEKSİ 10 ERKEK AKTÖR SIRALAMASI




Bir önceki sıralamamız olan en seksi kadın oyuncular ve idollerden zevk aldığınızı düşünerek, şimdi seksi aktörlerle devam ediyoruz! Şeytani gülümsemelerden, heykel misali yüzlere... Sıralamayı inceleyin ve hayalinizdeki adam listede yerini almış mı kendi gözlerinizle görün!

10. SEO KANG JOON


Onu listeye eklemememizi imkansızlaştıracak kadar mükemmel biri! Farklı karakterlere bürünerek, kendini bir aktör olarak kanıtladı. Cazibeli kötü çocuktan tutun da neşeli ve esprili karakterler dahil her rolün hakkını verdi, bu yüzden Seo Kang Joon, kalbimi titretti ve 10. sırada yerini aldı.

9. LEE JONG SUK


Aynı zamanda hem sevimli hem de seksi olabilmek her yiğidin harcı değil, ama Lee Jong Suk, bu hassas dengenin vücut bulmuş hali. Tuhaf gülümsemesi, erişilmez dudakları ve çılgın doğası ile Lee Jong Suk, her eve lazım olan bir adam konumunda. Eğer sevimli bir adamın sizi kollarına sarması günahsa, o zaman ben bir günahkarım.

8. SO JI SUB



So Ji Sub’ un duygularını belli etmeyen duruşunu ve nazik tavırlarını hepimiz biliyoruz ve bu durum kalplerimizi eritiyor.  Kendisi Kore’ nin Derek Zoolander’ ı, kendine has bakışları ve öpülesi dudakları ile ruhunuza işliyor. Kadınların bugünlerde deli olduğu çekici ve uzun bir yüze sahip.

7. SEO IN GUK


Bir diğer sevimli adam olan Seo In Guk, yakışıklı stili ve genç yetenekleriyle harmanlanmış bir olgunluğa sahip. İyi bir aktör olmasının yanında olağanüstü şarkı söyleme yetenekleri de var. Hiçbir yüz, sanat ve mükemmel bir sese sahip olmaktan daha güzel değildir, değil mi?

6. LEE MIN HO


Lee Min Ho’ da resmen şeytan tüyü var. ‘City Hunter’ ve ‘Boys Over Flowers’ dizilerindeki zor adam stili insanda kötü adam için büyük sempati duyulmasına neden oluyor ve bir türlü Lee Min Ho’ yu aklınızdan çıkaramıyorsunuz. Mükemmel bir kişilikle, güzel yüzünüz birleştiğinde durum haliyle böyle oluyor ve Lee Min Ho, K-Drama severlerinin listelerinden eksik olmuyor.

5. KIM SOO HYUN


Tüm dünyanın favorisi olan ‘Love From The Stars’ dizisinin oyuncusu, Kim Soo Hyun.. Kibarlığı ve şık stili ile, Kore’ nin yüzü haline geldiğine şüphe yok. Kim Soo Hyun, mükemmel bir aktör ve hiç yaşlanmıyor gibi duruyor! Eğer ömür boyu aşk yaşamak istiyorsanız, Soo Hyun bir numaradır.

4. JANG HYUK


Bazı adamların, sakalının sizi cezbetmesi inanılmaz, değil mi? Sadece sakal değil, aynı zamanda uzun saçta öyle! Jang Hyuk’ un, verilen her karakterin stiline çabasız bir şekilde uyum sağladığı görülüyor. Jang Hyuk’ un geniş omuzları ve sakin görünümü aynı zamanda keskin özellikleri ve güçlü bakışlarıyla birleşiyor. Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, korumacı tipi olan bir adama benziyor.

3. JI CHANG WOOK


‘The K2’ dizisinde gördüğümüz ateşli vücudundan sonra kimse Ji Chang Wook’ un çekiciliğine karşı koyamaz. Yakışıklı yüzü, fit vücudu ile sayılı adamlardan biri! Eğer duş sahnesi sizi cezbetmeye yetmediyse o zaman onun inanılmaz oyunculuk yeteneklerine bakın.. Ya da Google’ dan geriye taranmış saçlı olan resimlerine..!

2. SONG SEUNG HUN


Listemizde bir başka uzun yüzlü yakışıklımız var! Her zaman rüyalarımı süslemesinin dışında, gerçekten evinize getirip annenizle tanıştırabileceğiniz türden seksi bir adam, evdekileri bile kıskandıracak cinsten! Taş gibi vücudu, olgun siması ve çok yönlü stili ile resmen mükemmelliğin sözlük anlamı. Sakal ve bıyık ile de müthiş göründüğünden bahsetmiş miydim?

1. GONG YOO


Bazılarının ağzından şu an salyalar akıyor olabilir ama ben ‘Coffee Prince’ dizisini ilk izlediğimden beri gönlümü Gong Yoo’ ya kaptırmıştım. Sadece cazibesinden değil, aynı zamanda eğlenceli olmasından ve neşelendiren yapısıyla sizi de kolayca kazanabilir. Düzgün, mükemmel bir centilmen ya da hayalinizde ki sert adam olarak Gong Yoo, her türlü damak zevkine uyuyor.

Ayriyeten saat beş yönüne düşen gölgesi ve çabasız bakışları sizi ürpertiyor. Kendimden emin bir şekilde şunu söyleyebilirim ki; Erkeğimin, şarabım kadar iyi olmasını isterim ve benim şarabım Gong Yoo.

Listemizi nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Kaynak: allkpop
Çeviri;-feyzahyunah





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder