Arama yapmak için tıklayınız

25 Aralık 2016 Pazar

V.I.P YÖNETMENİ PARK HOON JUNG LEE JONG SUK'UN ROLÜ HAKKINDA KONUŞTU





S: Şüpheli olan Kuzey Koreli V.I.P  Kim Gwang Il filmin başlığı oldu, bu rolün seksiliği(A/N: Bu kelime porno, kirli şakalar ve giysileri açığa çıkarmak için kullanılmış,tam olarak rolün nasıl olduğunu bilmiyorum)çok güçlü. Rol için Lee Jong Suk'u seçmenin nedeni nedir?

Y: Söylediğin gibi o filme adını veren rol.Bu nedenle görünüşüyle gerçekten V.I.P gibi birini istedim.Büyürken kendi elleriyle hiç kire dokunmamış biri.Herkesin onun altında olduğunu düşünen biri.Ortaçağın feodal efendisinin oğlu gibi hisseden biri diyebilir miyim?
Oyuncu Lee Jong Suk'un görünüşü olması gereken asil görünüme uyuyor.Doğası gereği oyuncuya büyük bir yük olan bir karakter bu yüzden oyuncu seçme sırasında ilk başta tereddütlüydüm ama o kendisi karakter için  büyük bir heves gösterdi. Kuzey Kore'de Gwang Il için babasından üstün olan insanlar ayrıdır, o diğer herkese köle ve uşak muamelesi yapıyor bu yüzden başkalarına duygularını göstermeyi bilmiyor.Lee Jong Suk güldüğünde harika bir cazibe gösteriyor ama bu filmde gülümseme yerine ondan her zaman soğuk ya da umursamaz ifade takınmasını istiyorum.

Kaynak: amyshk
Çeviri: LifeLoveBeauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder