Arama yapmak için tıklayınız

8 Haziran 2018 Cuma

Bu Yılı Askerlik Yapmak İçin Orduya Katılacak Olan Muhtemel Yıldızlar



2018'in yarısına geldik. Ne yazık ki, bu tarih, zorunlu askerlik hizmetine gidecek ünlüler için fanların kalplerini hazırlaması gerektiği anlamına geliyor.

Erkeklerin 30 yaşına girmeden önce kayıt yaptırması gerektiğinden, bu çağa yakın ünlülerin yakın gelecekte orduya gitmeleri gerekiyor.

Yakında askere gidecek olan ünlüler;

1-Yoon Doojoon


Highlight üyesi geçenlerde denizaşırı ülkelere olan kampanyaları iptal etmek zorunda kaldı ve askeri hizmet yasasında yapılan yeni değişikliklerin kendisini etkileyip etkilemediğine dikkat ediyor.

2-Lee Jong Suk


Lee Jong Suk, çeşitli film ve dramaların çekimine başlamasından dolayı çok meşgul olmaya devam ediyor. Yoğun programından dolayı aktör, askerlik görevine ilişkin bir bildirim aldıktan sonra görevini bir kez erteledi. Geçen sene şunları söylemişti: “Kayıtlarımı, aynı yaş grubumdakilere göre daha geç yapacağım için özür dilerim, ancak ilk kaydımda hayranlarımla selamlaşacağım.”

3-Jang Geun Suk


1987 doğumlu Jang Geun Suk, bu sene askere gitmeyi planladığını açıkladı. Belirli bir tarih teyit edilmemişken, SBS draması "Switch'in onun askerlikten önceki son projesi olacağını söyledi.

4-Onew


SHINee’nin lideri ve en büyük üyesi olarak, Onew’in önce orduya girme olasılığı yüksek. O da şarkıcı,Yoon Doojoon ve Lee Jong Suk gibi bir 89'lu.

5-Jo Kwon


Bu yılın başlarında, Jo Kwon şöyle dedi: “Zamanı geldiğinde başkalarının olduğu gibi benim de sıramın geleceğine inanıyorum” dedi. 1989'da doğan Koreli ünlü, bu yazıdaki  ünlülerin çoğu gibi 30 yaşında sayılır.

6- Wooyoung


2PM üyesi olan şarkıcı bu yıl diğerleri gibi bir 89'lu olduğu için bu seneorduya katılacak. Kısa bir röportajında, Wooyoung şunları söyledi: “Orduya erkenden gitmek istedim, ancak takım faaliyetlerinden dolayı kolayca yapabileceğim bir şey değildi. Bu yılın ikinci yarısında katılmayı düşünüyorum. ”

Çeviri:KYelfnr
Kaynak:soompi/ https://www.soompi.com/2018/06/08/stars-likely-enlist-military-year/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder