Arama yapmak için tıklayınız

5 Şubat 2017 Pazar

[FAN ANLATIMI] 2017 SAİTAMA VARITY FAN MEETINGi 2

[FAN ANLATIMI] 2017 LEE JONG SUK SAİTAMA VARIETY FANMEETİGİ-2.KISIM


İkinci yarı başladığında, Js, mavi bir kazak giymiş olarak geri döndü ve hayranların arasında yürüyerek el tokalaştı. Yüzü gerçekten yalnızca küçük el avucu büyüklüğündeydi(ne kadar küçük olduğunu anlatmış), herhangi bir pudraya ihtiyacı olmayan beyaz kusursuz bir cilt ile doğmuş, hatta kazağının rengi ile cilt rengi birbiriyle eşleşiyor gibiydi.

Aistan Junho önde yürüyor Dongkyu ise arkadaydı, Jong Suk  ortalarında kalıyor korumada onun yanındaydı.

JS hayranlarıyla el sıkıştı, dongkyu da arkadaki hayranlarla  birlikte 'çak bi beşlik (high five) yaptı, bu da Jong Suk'un  Dongkyu hakkında dün söylediği şeyin yani bu çocuğun gerçek bir ilgi odağı olmasını istediğini kanıtlıyor.

Seven First Kisses'in çekim yeri olan Lotte Alışveriş Merkezi hakkında konuştu.

JS:Alışveriş merkezi o gün için işlemlerini kapatana kadar beklemek zorundaydık. Bu yüzden gece geç saatlerde çekim yapmalıydık.

MC: Çekimlerdeyken çok enerjik olduğunu gördüm, çekimler sırasında enerjik olmayı seviyor musunuz?

JS: Bu gerçekten o anki moduma ve dururumuma bağlı, ilk kez başka biriyle çalıştım.Bu yüzden daha iyi bir sonuççıksın diye onunla bir çok etkileşim kurdum

MC: Şimdi nasıl hissediyorsunuz?

JS: hahaha (Japonca Kullandı) Çok iyi. İzleyicilerin arasında  (dalanın ortasında) yürüdüğümde kendimi çok iyi hissettim, hehe

MC: Konu Yedi İlk  Öpücük olduğundan, sana bu sormak zorundayım, öpüşme sahnesini çekmeden önce yapmanız gereken en önemli şey nedir?

 JS: Dişlerimizi fırçalarım, ağzımızı çalkalarımve sigarayı bırakırım. (Bu soruyu cevaplamak için ciddi ve samimi bir ses ton kullandı.)

Sonra, 10 şanslı hayran arasından FanMeeting'nin 2. yarısında Jong Suk'un ne giyeceği üzerine hayranlar tarafından tahmin edilen doğru cevaplar kutudan seçildi. Şanslı 3 hayran,  W'da ki love kitap sahnesindeki gibi Jong Suk ile oynamak için sahneye çıktıkar. Birincisi ile el ele tutuşarak sahneyi 1 tur dolaştılar, bittikten sonra Jong Suk hayrana nasıl hissettiğini sordu. Hayran:"Şimdi herkes için çok üzgünüm (çok nazik bir hayran)" diye cevap verdi.

MC: Tamam, tamam, herkese sorma. O artık Güvenle geri dönebilir mi? Herkes onu teşvik etmek için bir alkış versin lütfen. 2. fan Jong Suk ile yaklaşık 30 saniye boyunca arkadan sarılacak, Jong Suk sarılmışlarken hayranın kulağına kaç yaşındasınız diye fısıldadı. Zavallı fan öyle utanmıştı ki başını kaldırıp  konuşamıyordu bile.

JS: Peki tamam, sizinle tanışmak çok güzel. Sonra MC Fan'a ne hissettiğini sordu, fan da geri dönerken herkese karşı özür dilercesiyle cevap verdi.
3. fan en ilginç olanıydı, sahneye çıktığında gözlerini Jong Suk'dan bir an bile ayırmıyordu, hatta kamera da onu gösterince herkes kahkahalar atmaya başladı.

MC, hayrana, Jong Suk'dan en çok ne istediğini sordu. Hayran  gerçek olarak Jong Suk'u yakından gördüğünde tamamen gözleri kamaşmış bir modda yanıt vermede yavaşladı ve MC bır kez Jong Suk'a hayranına karşı olan duygularını sordu.

JS: Bana bakışlarından nasıl durduğu anlaşılıyor ki, bu da sevgiyi ifade etmenin bir yoludur. Ben gerçekten çok mutluyum.

Bu şanslı hayran, Jong Suk ile birlikte selfie çekme şansını kazandı. JS oldukça mutlu bir poz verdi ve hatta çekilen resmi imzaladı. 3 şanslı kişide  bir W'daki Love  kitabını aldılar (kitabun içinde imzalı bir de not vardı), onlara gerçekten çok gıpta ettim.

Bugün Jong Suk'un ideal tipi, uzun saçlı, küçük dudakları olan iri gözlü olduğunu söyledi.(JS gerçekten çok tatlı, hayranlarına ideal tipini değiştirmeden anlatmaya çalışıyor, bu yüzden o çok düşünceli biri). 3 bayan seçildi, 1.sini  MC  tek seferde göremedi ama o 2. katta bulunuyordu. Hatta Jong Suk, 1 numaralı kişi burda, 2 numaralı kişi şurda ve 3 numaralı kişi de şurda diye işaret ederek gösterdi. (bu da onun ideal tipinin yüzünü bildiğini gösteriyor) Japonca kullanarak, MC'ye çok çalışması gerektiğini söylüyordu.

JS: Bana sormak istediğiniz herhangi bir soru var mı?
Fan: (başını salladı)
JS: Nereden geldiniz?
Fan: Kanton
JS: Buraya kiminle geldiniz?
Fan: Yalnız.
JS: Yalnız, sana teşekkür etmek istiyorum, sana bir parça çikolata vermemi ister misin?
Bu şekilde Jong Suk çok tatlı bir şekilde hayrana bütün çikolata parçasını verdi. (izleyicilerse heyecana kapıldılar.)
Sırada fotoğraf çekimi var. 1 numaralı şarkı "I will give you everything"di. Şarkı sona erdikten sonra JongSuk şunları söyledi: şu an tekrardan sahneye çağrılma zamanı bu yüzden ben önce aşağı inip sonra tekrar çağırılmalıyım. Ama her neyse o zamandan beri geçen sürede ben sahnede olacağım, bu nedenle gitmeyeceğim, bu yüzden devam edelim hahaha (çok şirin) 

2 numaralı şarkı'I love you' idi (Korece versiyonunu söyledi.)

Dünden beri FanMeetingde Jong Suk sahnedeydi bu yüzden bugün 2 asistanı Junho, Dongkyu ve onun stilistiyle birlikte 3ünü çağırdı. Dongkyu'u dans bile etti. Birlikte çok iyi bir vakit geçirdiler. Junho'nun şarkısı çok iyiydi.

3 numaralı şarkı'Can love you' idi. Jong Suk'un önceki FanMeeting'de söylediği şarkı. FM'nin sonunda Jong Suk fanlarla bir grup resmi çekildi ve fotoğraf çekerken bile daha saf ve yakışıklı görünen bir Wink (göz kırpma) yapıyordu.

Çeviri:KYelfnr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder