Arama yapmak için tıklayınız

6 Şubat 2017 Pazartesi

[While You Were Sleeping] Karakter Analizi ve Dizi Özeti


'Önceden belirlenmiş gelecek' ve 'İstediğimiz bir  gelecek' bu ikisi farklı şeyler olsa bile, eğer her şeyi göze alırsak ya da çok çaba sarf edersek - değişecek mi? 
Bu dizi bize öncelikle aslında yapılmasının mümkün olmadığı şeyleri denememizi söylüyor. Eğer buna katlanır ve karşı durursak, bu şeylerin değişmesi bir kereliğine mümkün olabilir! Bu 'bir kere'ye inanmalıyız ve vazgeçmek yerine, denemeli ve mücadele etmeliyiz. Bu gençliğe ithaf edilmiş güçlü bir savaş şarkısıdır (dizisidir).
Karakterler:
2.Lee Jong Suk - Jeong Jae Chan rolünde
Jae Chan, Seul'ün güneyindeki davalarda uzman bir savcıdır. Çok kaba, duygularını hiç göstermeyen, nadiren gülen biridir. Sosyal becerileri olmadığından, vakaları kişisel düşünceleri olmadan gözlemler ve bununla bir sürü övgü alır.

1.Suzy - Nam Hong Ju rolünde
Hong Ju gözlüklü ve saçlarını at kuyruğu yapar. Odası pis kokar -neredeyse evin dışında hiçbir işi ya da aktivitesi yoktur-. Ev kuşu tipi olan biri. Ama eğer biri ona işsizsin derse çılgına döner ve sinirlenir.

3.Lee Sang Yeob - Lee Yu Beom rolünde
O gerçekten iyi bir savcı düşmanıydı ve şimdi o en iyi avukatlardan biri. Savcı olduğu zamanlarda bir ödül bile kazandı, çok yetenekli olan biri. Şimdi o yasal ücreti pahalı olan davalarda uzmanlaşmış bir avukattır.
 3.Go Sung Hee - Shin Hae Min
Shin Hae Min, Jae Chan'la (LJS) aynı üniversitede bir alt sınıfındadır. Ama onun sunbae(üst kademe) savcısı olur. Çok sevimli ve çok fazla aegosu vardır ama çok yetenekli bir savcıdır. Şüpheli olayları çözer ve savcılık puanı yüksektir.



4.Shin Jae Hae - Lee Jong Suk'un erkek kardeşi
(Henüz karakter adı onaylanmadı)

Jae Chan'ın kardeşi rolünü oynayacak.Onlar önceden aynı drama Pinocchio dizisinde oynadıklarından beri Lee JOng Suk ve aktörün kişisel ilişkileri dikkat çekiyor . İyi görünümlü ve Jae Chan gibi adalet duygusu güçlü. O babası gibi polis olmanın hayalini kuran bir lise öğrencisi ama ne yazık ki notları çok kötü.Karizmatik türde biri

kaynak: suzylegacy 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder