Arama yapmak için tıklayınız

23 Şubat 2017 Perşembe

[While You Were Sleeping] Jeong Jae Chan(Lee Jong Suk) Karakter Hikayesi



"Ben bir savcıyım.Benim işim olay olduktan sonra cezalandırmak,onu önlemek değil."
-Jeong Jae Chan

Jeong Jae Chan evinin dışında...

Jeong Jae Chan Seul'un güney kesiminde ceza davasıyla uzmanlaşmıştır.Çok akıllıdır,gerçekçidir ve neredeyse hiç gülmez.Onun kalbi sadece tek küçük kardeşine yumuşaktır.Bir gün bir hukuk firmasına katılmak ister,yaşamak ve sadece iyi yemek ve insanlarla kişisel ilişkilerini geliştirmek aynı zamanda onun mutlu hayallerinden biridir.

Geçmişte Jae Chan...

O ortaokuldayken tüm okul içinde her zaman sonuncu sıradaydı, tamamen bir mankafaydı.Babası bir polis memuruydu ve Jae Chan'e özel dersler verirdi.Her notu yükseldiğinde babasından 10.000  won kazanırdı ama sonrasında o notlarında hile yapmaya başladı.Babası bunu öğrendiğinde ona karşı güvenini kaybetti.Jae Chan birisini hayal kırıklığına uğrattığında bunun ne kadar acı verici olduğunu anladı.Bundan sonrası"son sıra"Jae Chan'in"nasıl savcı olduğudur.

Şu an Jae Chan...

Savcı olarak atandıktan sonra tamamen işlerine sarmıştır.O tanışmaya başladı..(yazım hatasından dolayı çevrilmemiş) ilişkilendirilmek istemiyor.
Titiz sunbae bir savcı olur,ayrıca sunbaesinden onay ister ama işler istediği gibi gitmez.Tüm bu olanların kendi evinin önünde yaşayan sinir bozucu(şanssız) kız yüzünden olduğunu düşünüyordur.

Kaynak: suzylegacy
Çeviri: LifeLoveBeauty


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder