Arama yapmak için tıklayınız

21 Ekim 2017 Cumartesi

LEE JONG SUK TARİHİ YAPIMLARDAN NEDEN KAÇINDIĞINI ANLATIYOR



20 Ekim'de, tvN'nin "Three Meals a Day" adlı eğlence programının, yönetmenlerin keserek önceki bölümlere dahil edilmemiş görüntüleri yayınladı. Anlardan birisinde Lee Jong Suk'un neden tarihi dizi yapımlarında oynamaktan kaçınmaya eğilim gösterdiği ortaya çıkmış oldu.

Oyunculuk hakkında konuşulurken,Lee Seo Jin ve Lee Jong Suk'un sohbeti tarihsel dönem yapımlarıyla ilgili bir konuşmaya dönüştü.Lee Jong Suk, "The Face Reader" adlı tek tarihi filmde oynadığını söyledi ve oinden dolayı zamandan bu yana kendisi için uygun olmadığını hissett bu tür yapımlardan kaçındığını itiraf etti.


Lee Jong Suk'a neden diye sorulduğunda "sahnelere hep sonradan  girmişim gibi hissettim, diğer oyuncuların akışını mahvetmiştim. Bu konuda kendimi suçlu hissettim ve o zamandan beri bu tür projelerden kaçındım" diye yanıtladı.

Lee Seo Jin, "Bu sorunun [yapımın baş rolü haline gelmesiyle uyuşmadığınız gibi] çözebileceğini" söylediği gibi onu cesaretlendirici sözler söyledi."Bugünlerde tarihi dramalarda görünen bir sürü genç aktör var, bunu yapabilirsiniz." dedi.

Çeviri:Damla
Kaynak:soompi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder