Arama yapmak için tıklayınız

27 Ekim 2017 Cuma

"While You Were Sleeping" in 7 ve 8. Bölümlerinden Sevdiğimiz 5 Şey Ve Nefret Ettiğimiz 5 Şey.



SBS'nin Çarşamba-Perşembe draması "While You Were Sleeping" in dördüncü haftası ve romantizm ile dolu geçen bölümde savcılıktaki olan olaylarda gerçekten ısınıyor. Bu haftanın bölümlerinin nefret edilen ve sevilen şeyleri neler? Öğrenmek için okumaya devam edin!

1. Sevilen şey: Woo Tak iyi!

Geçen haftanın bölümleri korkunç bir senaryo ile sonuçlandı. Ja Chan ve Woo Tak, Hong Joo'nun bir katille karşı karşıya kalmasından korkuyorlardı ve Woo Tak (Jung Hae In) 'ın bıçakla yaralanarak yarasından kan fışkırıp yere yattığı sahnede bitmişti.
           (Woo Tak nasıl? Woo Tak iyi mi?)

Neyse ki, herkes bu hafta başında iyileşti. Cinayetçi yakalandı, Hong Joo ve Jae Chan hafif yaralanmalarla uğraştılar ve hastanede vakit geçirdikten sonra Woo Tak daha iyi oldu.

2. Sevilen şey: Jae Chan'ın kıskançlığı

Woo Tak ve onun vücut yarasından bahsetmişken Jae Chan'ın çok sevimli kıskanç tarafını ortaya çıkarımış oldukları için de bu sahne için minnettarız.


Zavallı Ja Chan, rüyasında Woo Tak'ın sevgilisine sarılırken gördüğü için bir türlü huzurlu bie şekilde kalamadı.

Ancak Jae Chan'ın onu delirtecek kadar olan kıskançlığı en azından Hong Joo ile olan ilişkisinde ısınmaları için ona işe yarıyor.

3. Sevilmeyen şey: Emniyet kemerleri

Emniyet kemerleri önemlidir. Her zaman emniyet kemeri takmalısınız. Tabii isminiz Jae Chan değilse ve park edilmiş bir arabada oturuyorsanız, ilk öpücüğü düzgün bir şekilde başlatmaya çalışıyorsunuz istisna.

Harika ortam, doğru göz teması, işler iyi gidiyor...

Herhangi bir normal kişi sıkıştığında emniyet kemeri çıkmış olabilir, ancak bu Jae Chan ile uğraşıp duruyor, bu yüzden Hong Joo'nun yüzüne korkunç bir şekilde bakıp duruyor ve eğlenceli geçen acı verici uzun bir dakika boyunca can atıyor.

Sevilmeyen bir şey olarak  olarak emniyet kemerinin bizi bir öpücük için aldattığı gibi, bu sahnenin paha biçilmez olduğunu da inkar etmemek lazım.



4. Sevilmeyen şey: Giderek garipleşen çocukluk entrikaları

Çocukluk hikayesi Je Chan'ın gençliğine ve Hong Joo'nun gençliğine dair ayrıntıları ortaya koyuyor. Ve paylaşılan geçmişleri hakkında biraz daha fazla bilgi edindikten sonra belki de mantıklı gelecektir, ancak şu an için, bu geçmişteki olayların bir kısmı tamamen işe yaramıyor.

Birincisi, genç Hong Joo'nun onu ve Jae Chan'ın babalarını öldüren adamın kardeşine duyduğu kızgınlık biraz şaşırtıcı.

Bu konuştuğumuz katil değil, kardeşi. Hong Joo, babasının kaybıyla açık bir şekilde travmatize edilmiştir, ancak bu, babasının ölümüyle gerçek bir bağlantısı olmayan bir erkeği yargılamak için sert bir yol değil mi?

Daha sonra, genç Jae Chan tatlı zamanlarını Hong Joo ile tartışarak adamı suya batırdığında neden bu adamı boğulmaktan kurtaracaklarını tartışıyor. Ve boğulma.

Son olarak, Jae Chan yapabileceği en tehlikeli kurtarma girişimi sırasında kendi etrafında bir ip bağlamıştı, Hong Joo'ya onu ne zaman çekip çıkacağını nasıl bilmeli ve adamın peşinden dalıyordu. Neyse ki, Hong Joo her ikisini birden kurtarırken, çarpıcı derecede ağlarken ipi yavaşça çekip atar.

Belki de bu daha az sinir bozucu olur ve dramanın neden karakterlerin geçmişlerine geri döndüğünü anlarsak mantıklı olur, ancak şu ana kadar paylaşılan geçmişin şu andaki bağlantıları konusunda belirsizleşti. Umarım daha fazla cevap gelecektir!



5.Sevilen şey: Hong Joo inisiyatif kullanıyor

Hong Joo bir kadın lider olarak etkilemeye devam ediyor ve emniyet kemeri olayından sonra Jae Chan'la ilk öpücüğünü başlatmak için yanaklarından tutup kendisine doğru onu çekiyor.

Sen delisin Hong Joo.

Artık, Jae Chan akıl başından gitmiş gibi görünüyor.


6. Sevilmeyen şey: Woo Tak'ın tek taraflı aşkı.

Tüm işaretler, Hong Joo'ya fena bir şekilde aşık olan Woo Tak'a işaret ediyor ve bu sevdiği kızın sevgisinin karşılıksız olduğunu görmek trajik bir olay.Hayatını tehlikeye attı ve onu korumak için karnına bir bıçak yarası aldı ve hepinizin ona acıyarak baktığını görebiliyorum. Hong Joo ve Jae Chan'in ön kapı da monitöründeki gördüğü öpücüklerine tanık olduktan sonra onun yüzünün haline bir bakın:


Bu incinen, ancak arkadaşları adına da sevinen birinin yüzü gibi ve kalplerimiz onun için ağlıyor  Fakat sorun değil; İçimden Bir ses bana sonunda birini bulmakta zorlanmayacağını söylüyor....

Bazen de olsa, Hong Joo'nun Woo Tak'la ilgili en azından biraz aşık olup olmadığını merak edip merak edemeyiz.
İkinci Erkek Sendromumuzda bize yardımı dokunmuyor bu konıda.

7. Sevilmeyen şey: önyargılı savcılık ekibi

Cinayet şüphesi Do Hak Young (Baek Sung Hyun) kesinlikle biraz zırlak ve güvenilmez gibi görünüyor. Fakat bu onun suçlu olduğu anlamına gelmiyor, Jae Chan ve arkadaşları neden onu baştan mahkum etmeye başlamışlar ki? Daha az önyargılı olmamız gerekmez mi? Woo Tak herkesin Hak Young'ın katil olmadığının farkında olması için ikna edici bir tanık rolü oynuyor.

Ah, ha! "Kanıtlanmış suçlu olana kadar masum" lardan haberdar değiller mi?

Neyse ki, Woo Tak ve Jae Chan, Hak Young'ın yanlışlıkla suçlanmasını önlemek için birlikte çalışabilirler. Ancak bu arada, bu insanların geri kalanı için biraz daha inancımızı kaybettik.
        

8.Sevilen şey: itiraf

Aşk hikayesi gerçekten bu hafta başlıyor ve kendisini ve Hong Joo'yu reddettiği zamanlardan sonra Jae Chan sonunda onun için hislerinin olduğunu itiraf etti. Ani ve beklenmedik bir şeydi, ancak şikayet etmiyoruz.

Belki şimdi, sonraki tehlikeli kaçışlarından biraz önce, gerçek, mutlu bir çift olmaya başlayabilirler mi? Lütfen?


9.Sevilen şey: Hong Joo'nun moral inancı

Yoo Beom (Lee Sang Yeob) ve, Hong Joo şüphelisi Hak Young'ın okul kayıtları ve ceza tarihe karışırken, Hong Joo'nun elinde oldukça hikaye olma potansiyeli vardı. Ancak Hong Joo, başka bir muhabirin yapmış olabileceği şeyleri yapmak ve yalnızca bir tartışma başlatmak için bilgiyi bırakmak yerine, kendisinde kalmasına karar verdi.

Hong Joo, Hak Young'ın geçmişi ne olursa olsun masum olduğunun farkındadır ve biz de adamın adına çamur atmak istemeyen Hong Joo'nun ahlaki bütünlüğüne hayran kalabiliriz.

10.Sevilmeyen şey: bolca uçurumlar

Pek çok soru, çok az cevap var! En önemlisi, Woo Tak'la ne oldu? Seneryo, bilmediğimiz, gizemli, muhtemelen karanlık geçmişi olduğunu ima ediyor ve bu sinir bozucu.

Bu sır ne olursa olsun, umarım kötü değildir; bu karakter çok sevimli!

Ve adalet için üç sesli kahramanımız, Hak Young'ın davasının henüz bitmiş olmayabileceğini düşünüyor - Yoo Beom'un ona yardım edebilmesi değil, özellikle de Hongjoeo'nun 8. Bölümün sonundaki rüyasının ortaya çıkmaması doğru olan.


Fakat önümüzdeki haftaya kadar beklemek zorunda kalacağız!

Çeviri:Damla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder