Arama yapmak için tıklayınız

24 Ekim 2017 Salı

WHILE YOU WERE SLEEPING 5- 6. BÖLÜMDEN HEPİMİZİ ÖLDÜREN 11 AN



Bazı dar kaçışlar, bir cinayet davası ve (ahh) heyecanlı bir sonla SBS draması "While You Were Sleeping" üçüncü haftasında işler ciddileşti. Ancak tüm bu dramın ortasında dahi, gösteri bize hala en şirin ve komik anlarından bir miktar vermeyi başardı. Ciddilerden  çok ciddi  olmayana bizi öldüren 5. ve 6. Bölümlerden 11 anı düşünelim!

1.HONG JOO'NUN İŞE DÖNME CESARETİ


Hong Joo (Suzy) işini bıraktı çünkü hayatını tehlikeye atacak bir rüyada öngörüyordu. Tutkulu bir muhabir olarak, vazgeçtiği yıldan bu yana işini özledi. Bu nedenle, etkileyici bir kararlılıkla, Hong Joo, korkunun hayatına egemen olmasını reddetti ve işe geri dönme vakti geldiğine karar verdi.


                                               
                                                    Yürü  be Hong Joo

Hong Joo'nun annesi ayrıca, kızının kararını desteklemek için kendine ait endişelerini bir kenara bırakarak, hatta Hong Joo'nun eski çalışma kıyafetlerini kendisi için temizleyip ortaya koyuyor. Bu anne-kız ekibinin cesaretine hayran kalabiliriz!      




2. HONG JOO İÇİNDEKİ V.I.P'Yİ SERBEST BIRAKTI

BIGBANG'ın "Fantastic Baby" şarkısı çıktığında herhangi bir K-pop fanının bildiği gibi dans edemeden duramazsınız - ve Hong Joo'nun bunun farkında olduğu için mutluyuz, çünkü banyo solo dans partisi sadece komik:
                                                                         Çalış

Öldür onu



                                                         Muhteşem bebeğim!


3. PAHA BİÇİLEMEZ TIRAŞ OLAYI

Hong Joo, yanlışlıkla Jae Chan (Lee Jong Suk) ve kardeşiyle birlikte biraz utanç verici kişisel ayrıntıları paylaşarak bizi kahkahayla öldürmeye başladı.





Elbette, Anne (Hwang Young Hee) sahneyi daha komik hale getirmek için çok zarif olmayan bir hasar kontrolü yapmak için kendini alır ... tam olarak durumu iyileştirmemiş olsa da.






4. LEE YOO BEOM CİNSİYET AYRIMCISI OLARAK SESLENİLDİ

Zaten Yoo Beom'dan (Lee Sang Yeob) hoşlanmamamız için yeterli sebep yokmuş gibi bir de bu hafta biraz cinsiyetçi olduğunu açıkladı.


                         
                                 Şükür ki bu kadın yargıç devreye girdi




                                                  Feminizm:1 , Yoo Beom: 0

5. JAE CHAN'İN YENİ KEŞFEDİLEN TEMİZLİĞİ


Jae Chan bu halden




Buna dönüştü


Bir şeylerin olduğunu biliyorduk.



                                                       Kardeşler en iyisini bilir

Hong Joo, Jae Chan'e ev hayatını rüyalarında gördüğünü söyledi. Bu nedenle Jae Chan'in sadece onu etkilemek için temizlediği açıktı; ancak tatlılığın ötesinde onu inkar etmeye çalışması onu durdurmuyor Saklamanın bir faydası yok Jae Chan, ondan hoşlandığını biliyoruz!


6. HONG JOO JAE CHAN'IN İŞ ARKADAŞLARINA DERS VERİYOR

Hong Joo akıllı ve iyi bir konuşmacı ve bunu göstermekten korkmuyor. Jae Chan'in meslektaşları, öğle vakti anlaşmazlığını çözmeleri için görüşlerini istediğinde,onların nutku tutuluyor ve öğle yemeği dua ritüelinde akıllıca analiz etmesinden etkilendiriyor.




                                                             Kız malını biliyor


Bu bilgileri Jae Chan'ın inançlarına bağlı kalarak onun iş arkadaşları arasında en güvenilir ve titiz olduğunu kusursuz bir şekilde kanıtlamak için kullanır.





7. JAE CHAN ELİNİ ÖDÜNÇ VERİYOR


İş yerinde ilk gününde Hong Joo karşıya geçmek için gergin halde tereddüt ediyor. Fakat aniden Jae Chan, elini tutup karşıya geçerken kendisine ihtiyacı olan destek ve güven artırmayı teklif ediyor.





Yeterince tatlı değilmiş gibi, o anda Hong Joo'ya, ona bakmaya devam edeceğini ve şu ana kadar bu çiftin en güzel sahnelerinden birini yaparak onu korumak için orada olacağına dair güvence verdi.





8. YOO BEOM KAYBETMEYE BAŞLIYOR

Yoo Beom şu ana kadar drama boyunca çok aşağılık davrandı, fakat serin imajına rağmen, kötü davranışları nihayetinde ona psikolojik olarak zarar vermeye başlar.





Neredeyse onun için üzülüyor olabiliriz, ancak sadece bir katilin bilerek özgürce yürümesini sağladığını düşünürsek, çatlaklar göstermeye başladığı için tatmin edici.

9. HONG JOO VE JAE CHAN ZAMANI USTALIKLA KULLANIYOR

Bu ikili gittikçe daha da havalı oluyor. Geçmişten geleceğe birbirlerine ipucu bırakarak hayal güçleriyle şimdi daha fazla deneme yapmaya başlıyorlar.




Günümüzdeki Hong Joo,  geçmişteki Jae Chan'e nerede ve ne zaman başı dertte olduğunu anlatıyor ve  günümüzdeki Jae Chan gerçekleşmeden önce hayalini kurduğu için Hong Joo'yu kurtarabiliyor. Biraz kafa karıştırıcı ama aynı zaman da müthiş

10. ERKEKLERİN KAHVALTI SIKINTILARI

Yetişkin olmak zor ve bu dizideki çocuklar her zaman bizi güldüren yemek yapma ile sürekli bir mücadeleye sahipler.


Ve Seung Won (Shin Jae Ha) So Yoon'a harika bir şef olduğuna dair telefonda güvence verdiğinde, uskumruğunu hareket ettiriyor:


                                               Hangisi bize getirir...

11.SUBWAY'İN BÜYÜK GİRİŞİ

Bu drama harika oldu ve her nedense biraz boş hissettiriyor; çok, çok önemli bir şey eksikmiş gibi ....



İşte geldik, bu daha iyi.




                                    Ah Subway, biz de ne zaman çıkacak diye merak ediyorduk!

Subway ürün yerleşimi olmayan bir K-drama var mı? Neyse ki, sevdiğimiz karakterlerin Subway sandviçleriyle bolca besleneceğini bilerek artık rahat olabiliyoruz.


KAYNAK : Soompi
ÇEVİRİ: LifeLoveBeauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder