Arama yapmak için tıklayınız

7 Ocak 2018 Pazar

4 Dizi İle Yaşın Kimya Sağlamada Sorun Olmadığının İspatı



Hepimiz güzel bir romantizm olan dramalara bayılırız ve söz konusu oyuncular arasında ki kimya olduğunda yaş farkının sorun olmadığını kanıtlayan epey drama var.

Yakın geçmişte yayınlanan SBS draması "Degree of Love"da 6 yıllık bir yaş farkı vardı. SBS'nin "I Hear Your Voice" ve tvN'in "A Witch's Romance" dizilerin de de10 yıllık bir yaş farkı vardı ve JTBC'nin "Secret Love Affair" adlı dramasında 20 yıllık. Bu romantizlerin dördü de geçmiş yıllarda oldukça popülerdi.

İşte başrol oyuncularının yaş farkına rağmen, mükemmel bir kimya gösterdikleri dört drama.

1. Lee Bo Young and Lee Jong Suk in “I Hear Your Voice”


" I Hear Your Voice" un başrol oyuncularından Lee Bo Young, avukat Jung Hye Sung'u ve Lee Jong Suk'da zihin okuma yeteneğine sahip olan Park Soo Ha'yı canlandırdı.

Hye Sung, Soo Ha'dan dokuz yıl yaşlıysa da, cesur fakat olgunlaşmamış biri iken, Soo Ha genç yaşta ailesini kaybetmesinden dolayı çok daha mantıklı ve sakin biri. Soo Ha sadece lise öğrencisi olduğu zamanlarda haksızlığa karşı ayakta durarak kendisini kurtaran Hye Sung'a teşekkür etmek istiyordu.

Lee Bo Young ve Lee Jong Suk aslında 10 yıllık bir yaş farkına sahip ancak iki oyuncu inkar edilemez bir kimya gösterdi ve bun bir.çok ödül kazanarak kanıtladılar.

2.     Seo Hyun Jin and Yang Se Jong in “Degree of Love”


Yang Se Jong'un 28 yaşındaki şef On Jung Sun'u oynarken çok fazla endişeleri vardı, Seo Hyun Jin ise 34 yaşındaki Lee Hyun Soo rolünü üstlendi.

İkili, kısa romantizmden sonra ayrılıyorlar ve beş yıl sonra yeniden bir araya gelerek resmi ilişkilerini başlatıyorlar. Hyun Soo ve Jung Sun'ın kişiliklerinin, ev ortamları ve mevcut durumları arasında ortak bir yanları yoktur, ancak her zaman birbirlerini anlamaya isteklidirler.

İlginç bir şekilde, Seo Hyun Jin ve Yang Se Jong, "Degree of Love" için çift olarak eşleşmeden önce aslında "Romantic Doctor Kim" te co-stars(mükemmel ikili) olmuştu.

3.Uhm Jung Hwa and Park Seo Joon in “A Witch’s Romance”


39 yaşındaki güçlü gazeteci Min Ji Yeon (Uhm Jung Hwa oynuyor) soruşturmayı tamamlamak için küçük bir gazete yazarı olarak atanıyor. Başkaları başarısız olduğunda onun haberi rapor edebilme yeteneği için onaylanmış ancak çok yalnız biri.

Ji Yeon'dan 14 yaş küçük olan Yoon Dong Ha (Park Seo Joon oynuyor), kız arkadaşının ölümünden sonra doktor olmayı bırakan bir gençtir.

"A Witch’s Romance", hayatta sıkı çalışan bir kadının hikayesini ve sürüş yetersizliği olan bir adamı ve aralarında meydana gelen tüm olayları anlatıyor.

4.Kim Hee Ae and Yoo Ah In in “Secret Love Affair”


JTBC'nin 2014 draması "Secret Love Affair", Kim Hee Ae'nin Oh Hye Won'nu canlandırmasıyla, kişinin arzularına sadık kalan bir kadın karakter rolüyle görünüyor.

Dizi 40 yaşındaki piyano öğretmeni Hye Won, ile 20 yaşındaki öğrencisi Lee Sun Jae ile olan ilişkisini konu alıyor. (Yoo Ah In tarafından oynadı).

İlişkileriyle Hye Won, güç için kendine ve aç gözlülüğüne bakabilir ve Sun Jae, gerçekleştirilemeyen potansiyelini fark eder.

İki karakter, 20 yıllık yaş farkını aşarak, ortak ikgi alanları piyanodan kaylaklı  korku ve tehlikeli aşklarını yansıtıyorlar.

Bu dramalar arasından en sevsiğiniz hangisi? Sizin bildiğiniz Kimyada yaş sınırı olmadığını kanıtlayan başka drama var mı?

Kaynak:soompi
Çeviri:Damla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder