Arama yapmak için tıklayınız

18 Ocak 2018 Perşembe

KARİYERLERİNE MÜZİK PROGRAMLARINDA SUNUCULUK YAPARAK BAŞLAYAN ÜNLÜ YILDIZLAR



Çoğu müzik programları canlı yayın yaptığından, konuşkan ve her an doğaçlama yapmaya hazır nitelikte sunucuların olması çok önemli.  Bu yetenekler, birçok ünlünün sunucu olduktan sonra yükselmesinin bir nedeni olabilir.

Oyuncu olmadan önce müzik programlarında sunuculuk yapan ünlülerin listesi:

1           .      Kim Min Suk


Yükselen yıldız Kim Min Suk, “Descendants of the Sun” dizisinde dikkatleri üzerine toplamıştı. Daha sonrasında ise “Defendant”, “Because This Is My First Life” dizilerinde boy göstermişti. Daha öncesinde ise TWICE’dan Jeongyeon ve kardeşi Gong Seung Yeon ile SBS Inkigayo programında sunuculuk yapmıştı.

2          .      So Ji Sub



So Ji Sub bir zamanlar MBC’nin “Music Core” programının dört ana sunucusundan biriydi. Tabi o zamanlar programın adı “Music Camp” olarak geçiyordu. Ünlü oyuncunun kariyeri, sunuculuktan sonra pozitif yönde ilerlemeye başladı ve “What Happened in Bali” ve “I’m sorry I Love You” gibi dizilerde yer aldı.

3       .      Gong Yoo



Goblin yıldızı Gong Yoo da bir müzik programında sunuculuk yapıyordu. 10 Ocak 2004’ten 3 Temmuz  2004’e kadar “Music Camp”te sunuculuk yapmıştı. Sunuculuk kariyerinden sonra, SBS’in “Hello My Teacher” dizisinde ilk defa başrol olarak yer aldı ve “Coffee Prince” dizisindeki rolünden sonra Kore’nin en büyük yıldızlarından biri oldu.

4        .      Song Joong Ki



Song Joong K, Ağustos 2009’da “Music Bank”in sunuculuğuna başlamıştı. Yayını için, 4Minute grubunun “Hot Issue” şarkısında dans etmişti, o dansı hala herkes tarafından hatırlanır. Sunuculuk kariyerini takiben, “Sungkyunkwan Scandal”, “The Innocent Man” ve “Descendants of the Sun” dizilerinde oynadı.

5         .      Park Seo Joon



Bri diğer yıldızımız Park Seo Joon, eski SISTAR üyesi Bora ile birlikte 2 yıl boyunca “Music Bank”te sunuculuk yapmıştı. Daha sonra, “A Witch’s Romance”, “Kill Me Heal Me” ve “Fight My Way” gibi dizilerle popüleritesini arttırdı.

6      .      Park Bo Gum




Park Seo Joon’dan sonra, “Music Bank”e sunucu olarak Park Bo Gum geldi. Ünlü oyuncu , sunucu partneri Irene (Red Velvet) ile çok güzel bir uyum yakaladı. Daha sonra tvN’in dizisi “Reply 1988” ve KBS’in “Moonlight Drawn By Clouds” dizisiyle popülerliğini arttırmaya devam etti.

7      .      Lee Jong Suk


Lee Jong Suk, Goo Hara ve Nicole ile birlikte “Inkigayo” da sunuculuk yapmıştı. Daha sonrasında Nicole ve Goo Hara’nın yerine IU gelmişti ve ikisi Leon ve Mathilda karakterleri gibi giyinerek harika bir uyum yakalamışlardı. Sunuculuk yaptıktan sonra, “I Hear Your Voice”, “Pinocchio”, “W” ve “While You Were Sleeping” gibi popüler yapımlarda yer aldı.

8     .      Jun Ji Hyun



Jun Ji Hyun, 1997’de gençlik dergisi Ecole’ün kapağında yer alarak ve “”Inkigayo” da sunuculuk yaparak bu sektöre girmişti.


9     
       .    Song Hye Kyo





Song Hye Kyo da eski müzik programı sunucularından biriydi.  Ünlü oyuncu, Mayıs 2000’den Ekim 2000’e kadar “Music Bank”te sunucuydu. Sunuculuk yaparken aynı zamanda KBS2’nun “Autumn In My Heart” dizisinde oynuyordu,  dizi onu çok kısa zamanda yıldız yaptı.

Oyuncluktan önce sunuculuk deneyimleri olan oyuncular arasında; Cha Seung Won, Ji Sung, Namgoong Min ve Jang Geun Suk gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: soompi

-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder