Arama yapmak için tıklayınız

25 Ağustos 2016 Perşembe

"W" OYUNCULARI HAKKINDA BİLMEDİĞİNİZ 6 ŞEY




Lee Jong Suk'un samimi olduğu insanları ısırma alışkınlığı var.

Jong Suk insanlara olan sevgisini  ısırarak gösterdiğinde rahat hissettiğini açıklamış. Hatta Girls Generation'dan Yıri ile ilk tanışmalarından önce bile ona ısırma sözü vermiş. Öyle tahmin ediyorum ki Yuri'yi sevmiş olmalı.


Han Hyo Ju"Başarılı Fan"dır

Kore de hayran bir ünlünün hayran olduğu başka bir ünlü için "başarılı fan" diye adlandırılan bir terim var. Han Hyo Ju 2011 de So Ji Sub ile oynadığı "Always" filmiyle ona hayranlığı belirtti. Onun oynadığı bu rol öyle diğer roller gibi değil: onlar aşkla oynadılar ve bayıltan öpüşme kısımları vardı. Hyo Ju her hayran kızın rüyası olan şeyi yaşadı. 
O So Ji Sub'un yanı sıra başka birinci sınıf oyuncularla da oynadı.  Lee Seung Gi, Lee Byung Hun ve Lee Jun Ki bunlardan sadece bir kaçı. 


Kim Eui Sung dizileriyle değil daha çok filmleriyle iyi bilinir
Usta oyuncu Kim Eui Sung" Train to Buson" ve "The face reader" gibi birçok hit filmde rol aldı. Ancak onun oynadığı diğer dizler arasından sadece "Six Flaying Dragons" hit bir dizi oldu.


Lee Jong Suk daha önceden stajyer Idoldü.

Lee Jong Suk Seul Collection programına en genç erkek model olarak katıldı, o eğlence şirketine model olarak adımını attı,15 yaşındayken. Daha sonra SM şirketinde bir idol olarak eğitim aldı.SM ona aktör olma rüyasını yerine getireceğini söylemişti. Ancak ajans onu bir idol olarak eğitmeye karar verdi. Bu yüzden Lee Jong Suk üç ay içinde ordan ayrıldı.


Lee Tae Hwan tamamı oyuncu erkek idol grubu olan 5prise'ın bir üyesi.

5prise kendisiyle birlikte dört oyuncu daha bulunan bir erkek idol grubu. Seo Kang Joon “Cheese in the Trap“, Gong Myung “Entertainer“, Yoo Il “You Will Love Me”,ve Kang Tae Oh "Twenty Again“ de oynamışlardı.


W" altı yıl aradan sonra Han Hyo Ju'nun geri dönüş yaptığı bir dizi
Han Hyo Ju en son 2010 yılında "Dong Yi" dizisinde rol almıştı. O zamandan beri 8 filmde rol aldı.


Çeviri:KYelfnr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder