Arama yapmak için tıklayınız

12 Haziran 2013 Çarşamba

Fan Toplantısı Raporu (Tayvan, Part I)

Haziranın 1'inde, aktör Lee Jong Suk Tayvan'da ilk fan toplantısını düzenledi. Toplantı samimi bir ortamda gerçekleşti, yaklaşık 300 fan bu parlayan yıldızı yakından görme fırsatı yakaladı.



Lee Jong Suk'u en iyi tanıdığımız diziler School 2013 ve Secret Garden. School 2013 onun Tayvan'da tanınmasına yardımcı oldu. Model ve oyuncu Kim Woo Bin ile birlikte yer aldığı gay komedisi hem ekranda hem de sonrasında gayet iyi bir ilgi kitlesi oluşturdu. Lee Jong Suk un yeni dizisi "I Hear Your Voice" un 5 Haziranda galası yapıldı. Emin olun bunu kontrol ettim!

Bu fan toplantısı her iki taraf için de iyi geçti. İki buçuk saatlik bu toplantıda, Lee Jong Suk seyircilerle konuştu, şarkı söyledi, dans etti, oyun oynadı ve hatta bir çekilişte vardı.Utangaç olan Lee Jong Suk'un cana yakın olması çok şaşırtıcıydı. O gerçekten zevk alır gibi görünüyordu sahnede ve utangaç tavırlarıyla mükemmelinde ötesindeydi. Daha doğrusu aktör kişiliğinden çok gerçek kişiliğini gördüm gibi, toplantı boyunca gerçekten bunu hissettim. O ün basamaklarının daha başında olduğu için oraya gittim. O özellikle Kore dışında pek tanınmadığı için bu tür şeyler gerçekten çok iyi oluyor; onun parlak gözlü, gür kuyruklu görünümüne tanık olmak çok sevimli oldu.


Katıldığım geçmiş fan toplantılarında, zaman zaman oralarda olmak heyecanlı hissettirmedi, ama Lee Jong Suk için bu geçerli değil tabii. O birkaç sözcük dışında Çince bilmediğinden - bildiği tek kelime "Sizi seviyorum..." ve "Benim adım..."- bir tercüman vardı yanında. Buna rağmen onun sevimliliğini ve gerçekliğini kolayca görebilirdiniz. Size şöyle söyleyeyim bazen acayip derecede mahçup oldu çünkü o bayağı sportif ve bu işinde ona yardımcı oluyor.Ona kaç kez utangaç olduğu için şakasına bağırıldığını size anlatamam. Ne kadar çekingen de olsa bu ona daha da cazibe katıyor ve bu da olayı daha eğlenceli yapıyordu.Toplantı önce MC'nin sahneye gelip Lee Jong Suk'u sahneye davet etmesiyle başladı. MC'nin mükemmel bir seçim olduğunu söylemeliyim. Lee Jong Suk'un utangaç kişiliğinin aksine ev sahipleri yüksek sesle yaptıkları esprilerle ortamı çok etkileyici yaptılar. O da seyirciye uyum sağlayarak bol bol güldü.

Lee Jong Suk, kısa zaman sonra tercümanıyla beraber ortaya çıktı. Hep gülümsedi ancak biraz da siniri vardı. Sahneye çıktığı ilk dakikalarda bir koordinat yapmak zorunda kaldı. Çok sinirli olduğunu söyledi ama çok heyecanlıydı aynı zamanda ve izleyicilere memnun olup olmadıklarını sordu. O bu durumu pek ciddiye almadı ve bu herkesin içini ferahlattı.Fan toplantısı sıradışı bir sürprizle başladı. Tayvan'da fan toplantılarında ve konserlerde, fotoğraf çekmek yasaktı ancak Lee Jong Suk un isteği üzerine bu yasak birkaç dakikalığına kaldırıldı.

Kaynak: Soompi
Türkçe'ye çeviren: §himmel




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder