Arama yapmak için tıklayınız

13 Haziran 2013 Perşembe

Fan Toplantısı Raporu (Tayvan, Part II)


Sahnede verdiği çarpıcı pozlar sayesinde seyirciyle etkileşim içindeydi. Bu akşam, gerçekten ısınmak için iyi bir etkileşim oldu.

Sonrasında MC ona bazı sorgulayıcı sorular sordu. Jong Suk'un modellik hayatıyla ilgili sorular sordu, oda seyirciler için catwalk yürüyüşünü gösterdi. Lee Jong Suk bu yürüyüşü yaparken de arka planda "I'm Sexy and I know it " çalıyordu. Başlarda gayet ciddi yürürken sonradan kahkahalara boğuldu ve seyircilerin içinde yürümeye başladı.

Bu kadar etkileşim yeterli değilmiş gibi MC Jong Suk'a bu şekilde seyircinin etrafında tam bir daire çizerek devam etmesini istedi. Ben bu organizasyonu planlayanlara ve bu kalabalığa A+ veriyorum 

Lee Jong Suk sahneye döndüğünde ev sahibi ona çocukluk hayalleri ile ilgili bir dizi soru yöneltti (küçük yaşlardan beri oyuncu olmak istiyordu), Taekwando yapmak istiyordu bu onun ilk deneyimlerindendi (çünkü babası onun diğer zorba çocuklara karşı şansı olmadığını düşünüyordu), evde kalmak ve dinlenmek - bunları yoğun hayatında yapmayı istiyordu. Daha sonra School 2013'deki bazı kliplere bakmayı kabul etti. Lee Jong Suk seyircilerden gelen ooos ve aaaahss tepkileri karşısında utansa da görüntülere Kim Woo Bin gelince gülmeden duramadı. 





Daha sonra Lee Jong Suk gecenin ilk şarkısını seslendirdi. Şarkı çok iyi olmasa da bunu söylemek - geçmiş fan toplantısı deneyimlerime bakarak- bir gelenektir. Lee Jong Suk'un şarkısı ise oldukça iyiydi...O her zaman yüzünün güzelliğini korudu bu şarkıyı söylerken... Lee Jong Suk un bir şarkıcı olması pek mümkün olmasa da, eminim iyi bir karaoke dostu olur. :)

Kaynak: Soompi
Türkçe'ye çeviren: §himmel








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder