Arama yapmak için tıklayınız

20 Ekim 2016 Perşembe

DAVICHI LEE JONG SUK'UN KENDİ MÜZİK VİDEOSU "LOVE IS" DAKİ OYUNUNDAN BAHSETTİ




Son zamanlarda Davichi MBC FM4U radyo kanalının " Kim Shin Young’s Hope Song at Noon"isimli programına katıldı ve orada son müzik videosu "Love Is" hakkında konuştu.


Yayın sırasında DJ Kim Shin Young sordu:" Lee Jong Suk müzik video'da göründükten sonra "Love Is" şarkısı çok ilgi gördü. Onunla yakınlığınız ne dercededir?"
Kang Min Kyung olanları açıkladı ve şöyle konuştu: "Biz sadece tanışıyoruz. Ama şarkıyı dinlerken video içişn sert bir adamın oynması gerektiğini düşündüm. Onun böyle bir görüntüyü verceğini düşündük ve ona sorduk. Biz başta sadece ondan şarkıyı dinlemesini istedik, ama o şarkıyı dinlediği dakikada oynamayı kabul ettiğini söyledi."

Lee Hyeri'de konuşmalara hıçrırarak ağladığını söyleyerek katıldı" Tahminimce yaklaşık 30 dakika boyunca salya sümük ağladım."dedi ve Kim Shin Young  "Acaba habersizxe birinden ayrıldınız mı?" şeklinde sordu. Lee Hyeri güldü ve şu cevabı verdi"Bu eski bir hikaye ama duyguların geldiği bir yer muylaka vardır, bunun şarkının duyguları için biraz etkisi oldu."

Kaynak:Soompi
Çeviri:KYelfnr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder