Arama yapmak için tıklayınız

12 Ekim 2016 Çarşamba

TV EKRANINDA BAŞARIYI YAKALAYAN 6 KORELİ MODEL





Aktör olarak kariyerini büyütmek isteyen biri için,modellik yapmak en hızlı yol gibi duruyor.Belki bu çoğu insan için gerçekçi bir seçim değildir ama bu yazıda bahsedilen ve inanılmaz rağbet gören 6 aktör bu yollardan geçmiş.Dergi kapaklarına verdikleri başarılı pozlardan sonra oyunculuklarını geliştiren 6 Koreli aktörü inceleyelim.

Oyunculuk,kararlı bir çalışma ve eğitim ile gelişen bir sanattır.Fakat aynı zamanda bazıları var ki bu sanata yatkın oluyorlar,herkesin sahip olmadığı bir yetenekle doğuyorlar.Örneğin,bu sanat için eğitim görmüş aktörlere kıyasla bu işin eğitimini almamış aktörler performanslarını çok daha doğal bir şekilde sergileyebiliyorlar.Ve kim ne derse desin,dış görünüş önemli bir etken.Bir aktör için dış görünümü,onun hangi rolü alacağını belirler.Bu endüstrinin içindekilere göre,modellerin kamera önünde kendilerini duygusal olarak yansıtabilme yetenekleri ile beraber kendilerine has özgüvenleri oluyor.

Aşağıda sıralanan ve eskiden model olan ancak TV da başarıy yakalayan 6 oyıncuyu inceleyelim.

                          1.Ahn Jae Hyun



En son Cinderalla and Four Knights ile ekranlara gelen aktör,2009’da model olarak çıkış yaptı.

                          2.Hong Jong Hyun



Şu an Scarlet Heart:Ryeo dizisinde izlediğimiz aktör,model olarak çıkışını 2007 yılında gerçekleştirdi.

                        3.Lee Tae Hwan



W dizisinde koruma rolüyle ekranda gördüğümüz aktör,After School:Lucky or Not ile aktör olarak çıkışını yaptı ve 2011 Asya Model Festivali Ödülleri’nde ‘Çaylak Ödülü’ nü kazandı.

                         4.Nam Joo Hyuk



Scarlet Heart:Ryeo dizisinde Hong Jong Hyun ile birlikte prens rollerine hayat veriyorlar.2013 yılında model olarak çıkışını gerçekleştirdi.
   
                        5.Lee Jong Suk


W dizisinin oyuncusu,model olarak çıkışını 2005 yılında yaptı ve Secret Garden,School 2013,I Hear Your Voice ve Pinocchio gibi dizilerde yer alarak TV yıldızı oldu.
       
                         6.Kim Woo Bin



En son Uncontrollably Fond ile ekranlarda gördüğümüz aktör,model olarak çıkışını 2009 yılında gerçekleştirdi.

Kaynak:dramafever
Çeviri:-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder