Arama yapmak için tıklayınız

16 Ekim 2016 Pazar

[YAKLAŞAN ETKİNLİK] LEE JONG SUK,KASIM AYINDA SİNGAPUR’DA HAYRANLARIYLA BULUŞACAK



Koreli aktör Lee Jong Suk,ilk solo fan buluşması olan “2016 SİNGAPUR LEE JONG SUK ‘VARYETE’ FAN BULUŞMASI” nı Kasım ayında Singapur’da gerçekleştirecek.Son dizisi olan”W” dan sonra Lee Jong Suk, bir aydan daha kısa bir süre zarfında fanların onunla yakınlaşabileceği, çeşitli oyunlar oynayabileceği, soru-cevap yapabileceği ve hatta onu canlı şarkı söylerken görebileceği bir fan buluşması gerçekleştirecek.

“2016 SİNGAPUR LEE JONG SUK ‘VARYETE’ FAN BULUŞMASI” Detayları

Tarih: 12 Kasım 2016 (Cumartesi)
Yer: MegaBox Kongre Merkezi @ Big Box (3.kat)
Zaman: 19.00
Süre: 100 dakika
Bilet Ücreti: (Rezervasyon ücreti hariç) 238$,188$,128$

Bilet sahipleri, Lee Jong Suk ile fotoğraf çekilmek için bir şans elde edebilirler (toplam 200 kazanan olacak,20 kişilik gruplar halinde fotoğraf çekilecek) ayrıca kazananlar imzalı fotoğraf alabilme şansına da sahip olacak.

Özel kategori olan 1.VIP kategorisinin biletleri 22 Ekim’de www.megaboxtickets.com adresi üzerinden satışa sunulacak.Kalan ikinci ve üçüncü kategori biletleri ise 24 Ekim’de aynı adres üzerinden ya da BIG BOX’ta (1.kat girişi) satışa sunulacak.

1.Kategori VIP Bilet Detayları

Tarih: 22 Ekim 2016 (Cumartesi)
Yer: BIG BOX (1.kat girişi)
Zaman: 10.00 – 14.00
Uyarılar: Bir kişi toplamda en fazla 4 bilet alabilir.Satılmayan VIP biletler 24 Ekim’de www.megaboxtickets.com web sitesinde satışa sunulacak.

Etkinlikle ilgili daha fazla detay almak için IME Asia Facebook sayfasını kontrol edin, güncel haberler için takipte kalın!

Kaynak: hallyusg.net
Çeviri:-feyzahyunah


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder