Arama yapmak için tıklayınız

24 Ekim 2016 Pazartesi

LEE JONG SUK VE TAEYANG,“FANTASTIC DUO” KONUĞU ZION T.’YE YG AİLE BAĞLARINI GÖSTERDİ



SBS’in  23 Ekim’de gerçekleştirilen “Fantastic Duo” yayınında Zion T.,insanlardan sevgi ve destek gördü.

Amatör şarkıcıların ve sanatçıların birlikte iş birliği yaptığı bu programda,potansiyel olarak yakın kişilerden Everysing uygulaması üzerinden video gönderilmesi isteniyor.Belirlenen tarihten önce halk, favori gönderisini oylayabiliyor.Program ekibindekiler belli bir kritere bağlı kalarak şarkıcının partneri için düzenlediği videoyu derliyor.

Herkes video gönderebilir,hatta bazen video gönderenler arasında konukların sanatçı arkadaşları,dostları hatta ünlü fanlarıda oluyor.

İnsanlar Zion T.’den popüler parçalarından biri olan “Eat” şarkısını sahnelemesini istedi.

Şarkının ilk dakikalarında sürpriz bir şekilde Lee Jong Suk tarafından gönderilen video belirdi! Şarkıcıya sevimli bir şekilde “on.T” diye seslenen ünlü aktör,bir nevi şarkıya giriş yapmadan önce arkadaşıyla selamlaşmış oldu.

Ünlü oyuncu monoton sesiyle şarkıyı seslendirirken kameraya göz kırpmayı ihmal etmedi.Belki müzik kulağı olmayabilir fakat arkadaşına olan desteği görmeye değerdi.

Daha sonra klip devam etti,bazı inanılmaz amatör şarkıcılar şarkıyı söyledi sonra birden başka bir yüz belirdi.Bu Taeyang’dan (BIGBANG) başkası olamazdı.Şarkıdan satırları mırıldanmadan önce şirket arkadaşıyla selamlaştı.

Zion T.’nin birden beliren arkadaşlarını görmek mutluluk verici.

Lee Jong Suk,Taeyang ve geri kalan yetenekli katılımcıların videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz!

Kaynak: soompi
-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder