Arama yapmak için tıklayınız

16 Eylül 2016 Cuma

"W"NUN BİZE KAZANDIRDIĞI 8 ŞEY.



İşte budur. Komedi tarzında olan 'W'nun aşk ve sevgiyle dolu biten sonuna resmen gelmiş bulunmaktayız.

Bu artık Kang Chul'la Yeon Ju'nun sevimli sahnelerinin olmayacağı, artık dizinin son bulduğu ve daha fazla çizimin olmayacağı anlamına geliyor.

Şimdi biz çarşamba ve perşembe akşamları ne yapacağız? 🤔Neyse ki 'W' nun bize öğrettiği şeyler var ve bunlar sonsuza kadar bizimle kalabilir.

İşte o öğrendiğimiz şeyleri burada bulabilirsiniz.Bakalım neler öğrendik?

1-ANLAMI BÜYÜK OLAN KÜÇÜK ŞEYLER

Kang Chul Yeon Ju'ya pazardan 5000 wonluk bir elbise aldığında aslında ona daha pahalı bir şey almak istiyordu fakat parası yoktu. Hepimiz onun fakir olduğu halde yapmış olduğu bu jesti zenginken de zaten yapmış olduğunu çok iyi biliyoruz. İşte bu kalpten gelen bir şey. Ve biz bu yüzden onu seviyoruz.

2-CESUR OLMAK VE RİSK ALMAK


Bazen bir adamdan "seni seviyorum" kelimesini duyabilmek için ona defalarca sevdiğimizi söylememiz gerekebilir. Hatta bu gururumuzu bile kırsa ve çok utanç verici olsa bile sonunda buna değebilir. Oh Yeon Ju'nun durumunda da olduğu gibi, o ancak üçüncü defasında cezbedebildi. 


                   Bu öpücükle olmuş olsa da...

3-BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN ZAMANI GERİYE DÖNDÜRMEK İSTESEK BİLE, HER ZAMAN DAHA İYİ BİR SONUÇ ORTAYA ÇIKMAYABİLİR.


Kang Chul, Oh Yeon Ju'dan hafızasını silmesini istedi. Onun webtoonun'un dışında, normal bir insan gibi hayatını yaşamasını arzu ettiği için bunu istedi. O kaç kez geleceği değiştirmek için çabalasa da ve bunun için zamanı geri döndürmeyi istemiş olsa da, her zaman problemler çıktı. Mükemmel ve musmutlu bir yol yoktur.

 4-DOSTLUK SADAKATTİR.


Kang Chul'ün en iyi arkadaşı, sağ kolu ve de koruması Do Yoon sonuna kadar hep ona sadık kaldı. Asla ona ihanet etmedi. Chul'ün yaşamı boyunca onu korumaya gönüllü oldu hatta vahşice işkence gördüğü halde bile Chul'ün nerde olduğunu söylemedi. İşte gerçek arkadaşlığın amacı budur.

 5-GERÇEK DUYGULAR BAZEN GİZLENEMEZ.



Cismimiz ve kalbimizden başka bir şey söylemek istese bile bazen istediğimizden farklı bir şey söyleyebiliriz.
Hepimiz Yeon Ju'nun gerçekte ne istediğini biliyoruz.

6-SEVDİĞİMİZ İNSANA KARŞI OLAN ÖDEVLERİMİZİ YAPMAK.

Kang Chul, Yeon Ju'yu mutlu edebilmek için her ne olursa yapmaya istekliydi. Bir ilişkinin nasıl olacağı hakkında pek bir şey bilmese de, bunun için bir kitap aldı ve çalıştı. Yeon Ju için yaptığı her şeyden emin olmak istedi. Hem de kendinden beklenilmeyecek şeyleri yaparak.



7-BAZI ŞEYLER SADECE ALIN YAZISIDIR.


Chul hafızasını kaybetse ve Yeon Ju'yu tamamen unutsa da onunla yeniden karşılaştığında aşkı tekradan canlandı. O her ne Yeon Ju'ya daha iyi bir hayat yaşatmak için geçmişi değiştirmeye çalışsa da onlar geri birbirlerinin hayatlarına dahil oldular. Yeon Ju ve Kang Chul'ün kaderleri ortak yazılmıştı ve hiçbir şey onları sarsamadı.

8-BİR EBEVEYNİN AŞKA OLAN FEDASI.


Oh Yeon Ju'nun babası kızının mutluluğu için kendi hayatını feda etti. O Yeon Ju'ya dikkat etmesi ümidiyle kızını Chul'e emanet etti. Sonunda Yeon Ju, babası ve Chul'le birlilte aynı dünyada yaşayamadı ama babasının kendini düşünmeden yapmış olduğu bu feda sayesinde aşkını gösterebildi. Dizi mükemmel bir mutlu sonla bitmemesine rağmen onlar için gelecekte  umut vaad edildi ve Yeon Ju'nun babası kızına ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu. 


Beni özlediğin zaman bir kitapçıya git ve webtoonda ki bana bak.(Kang Chul)
             
                        HOÇAKAL W, ŞİMDİLİK

Çeviri:KYelfnr
Kaynak:soompi
                      

1 yorum: