Arama yapmak için tıklayınız

11 Eylül 2017 Pazartesi

LEE JONG SUK ÇÖKÜŞÜNÜN İYİLEŞMESİNDEN VE YOON KYUN SANG'A SÜRPRİZ YAPMASINDAN BAHSETTİ



Aktör Lee Jong Suk 10 Eylül'de Seul Olympic Hall'de 3,000 fan ile hayran buluşması gerçekleştirdi. Başlığı "Lee Jong Suk Private Stage Dream Like in Seoul" teması fanların Lee Jong Suk ile buluşup etkileşim kuracağı fantazi gibi bir yerdi.

Lee Jong Suk fanlara bu toplantının çok fazla hazırlık içerdiğini söyledi.  Oyuncu dans performansı gerçekleştirdi ve ballad şarkı söyledi, çocukluğundan fotoğraflar gösterdi ve fanlarına bebek kazanmak için oyuncak makinesi ile oynadı.


Lee Jong Suk'un programı nedeniyle katılamayacağını söylediği aktör Yoon Kyun Sang gelip Lee
Jong Suk'a sürpriz yaptı ve onu mutlu etti. Lee Jong Suk "Tree Meals A Day" çekimleri hakkında bir kaç detay paylaştı ve şöyle söyledi: " Konuk olup Yoon Kyun Sang'a sürpriz yapmak için yönetmen Na Young ile konuştum ama ters köşe vardı. Lütfen yayında izleyin. Daha fazla söyleyemem başım belaya girer." 



SBS dizisi "While You Were Sleeping" den rol arkadaşları da  hayran buluşmasına konuk olarak katıldı. Suzy, Jung Hae In, Go Sung Hee, Shin Jae Ha  aktör ile birlikte konuşma gerçekleştirdiler ancak ne yazık ki spoilerdan kaçınmak için diziyi konuşamadılar.



Fan buluşması sonunda Lee Jong Suk: " Sanırım benim ergenlik çağım geç başlıyor. V.I.P çekimleri başlamadan önce düşüş yaşadım ve kıdemlilerimden çok fazla şey öğrendim.Hala iyileşme aşamasındayım ve çoğu geçti" dedi " Fanlarımla böyle buluştuğumda bir yıla daha katlanmak için motivasyon veriyor. Her zaman minnettarım ve sizi seviyorum." diye daha sonra ekledi 

KAYNAK: Soompi
ÇEVİRİ: LifeLoveBeauty



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder