Arama yapmak için tıklayınız

24 Eylül 2017 Pazar

LEE JONG SUK THREE MEALS A DAY'DEKİ KAMERA ŞAKASI BOYUNCA TELAŞLIYDI



Yoon Kyun Sang, Lee Jong Suk'a ne kadar yakın olduğunu  gizli bir kamera şakası yaparak gösterdi!
22 Eylül'de yayınlanan"Three Meals a Day" bölümünde, Lee Jong Suk yakın arkadaşı Yoon Kyun Sang'i şaşırtmak için konuk olarak çıktı, ancak özel bir sürprizle karşılandı.
Yeni konuğun Lee Jong Suk olduğunu bilen Yoon Kyun Sang, aktör Lee Seo Jin ve Shinhwa'dan Eric'le bir plan hazırladı.Yoon Kyung Sang , "Lee Jong Suk'un yabancılara karşı çok utangaç ve ben olmasaydım büyük ihtimalle gelmeyecekti. Arkada saklanacağım bu yüzden ona yapacak işleri olduğu için burada olmadığımı söyleyin. Lütfen çetince yapın." dedi.Hem Lee Seo Jin hem de Eric, istemediği için şikayet ettiler, ama sonunda kabul ettiler.


Lee Jong Suk planlandığı gibi geldi ve  Lee Seo Jin ve Eric gizli kamera şakasını gerçekleştirdiler.Yoon Kyun Sang'ın o geceye kadar geri gelmeyeceği yalanını söylediler. Ayrıca aşırı derecede onu garip hissettirdiler.Lee Jong Suk yüzündeki dehşeti gizleyemedi. Teleşlı ve kafası karışmıştı. Yoon Kyun Sang'ın kedisine " Baban nereye gitti? "diye sordu. Aynı zamanda, Yoon Kyun Sang tüm olanları heyecanla duvarın arkasından izliyor.

Çeviri: Selin
Kaynak:soompi

1 yorum: