Arama yapmak için tıklayınız

19 Eylül 2017 Salı

WHILE YOU WERE SLEEPING” DİZİSİNDEN GELEN YENİ FOTOĞRAFLARDA LEE JONG SUK’UN EĞLENCELİ KİŞİLİĞİNDEN KESİTLER ÖNÜMÜZE SERİLİYOR



 SBS’in gelecek dizisi “While You Were Sleeping” den, Lee Jong Suk’un karakteri hakkında ipuçları içeren güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Lee Jong Suk’un oynadığı Jung Jae Chan karakterinin çalıştığı savcılık ofisinden günlük hayatını yansıtan kesitler yayınlandı. Ayrıca bulunduğu departmanda Park Dae Young (Lee Ki Young), Son Woo Joo (Bae Hae Sun), Lee Ji Kwang (Min Sung Wook) ve Shin Hee Min (Go Sung Hee) karakterleri de ona eşlik ediyor.

Yayınlanan resimlerden birinde savcılar birlikte öğle yemeğine çıkmış, Jung Jae Chan ise grubun biraz dışında gözüküyor. “While You Were Sleeping” dizisinden bir kaynağın belirttiğine göre Lee Jong Suk’un karakteri sosyal ilişkilerde başarısızmış.


Bir başka fotoğrafta, iş arkadaşları yemekten önce dua ederken, Jung Jae Chan masanın ortasında bir şey almaya çalışıyor. Bir diğer fotoğrafta ise, yine iş arkadaşları Lee Ji Kwang ve Shin Hee Min’in ofiste ona dehşete düşmüş bir şekilde baktıklarını görebilirsiniz.


Lee Jong Suk, gelecek Çarşamba ve Perşembe yayınlanacak dizisinde Suzy ile birlikte oynayacak. Hikaye, gelecekteki kazaları görebilen bir kadın ve bu kazaların gerçekleşmesini önlemeye çalışan bir adam hakkında. Dizinin galası 27 Eylül’de yapılacak!

“While You Were Sleeping” dizisi sadece Rakuten Viki’de yayınlanacak! Aşağından fragmanı izleyebilirsiniz.

Kaynak: soompi
-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder