Arama yapmak için tıklayınız

1 Eylül 2017 Cuma

"WHILE YOU WERE SLEEPING" TAM KADROSU İLK SENARYO OKUMA MASASINDAN FOTOĞRAFLARLA AÇIĞA ÇIKTI


SBS'in yeni Çarşamba-Perşembe draması "While You Were Sleeping" senaryo okumalarının ilk gününden kalan fotoğraflar açığa çıktı!

1 Eylül'de yeni dizinin ekibi fotoğrafların yanı sıra tüm kadronun listesini yayınladı. "While You Were Sleeping"  rüyalarında kazaları ve suçları öngörebilen bir kadını ve onun rüyalarının gerçeğe dönüşmemesi için savaş veren bir adamın hikayesini anlatıyor.

Suzy, hayallerinde geleceği öngörebilen kız Nam Hong Joo'yu oynarken Lee Jong Suk savcı Jung Jae Chan'ı oynayacak. Go Sung Hee, Jae Chan'ın iş arkadaşı olan Shin Hee Min'i canlandırırken, savcılıktan dönen avukat Lee Yoo Beom'u Lee Sang Yeob oynayacak. Jung Hae In de ona katılacak.


Jae Chan'ın diğer iş arkadaşları Kim Won Hae ve Park Jin Joo tarafından oynanacak. Kim Won Hae ceza araştırmacısı Choi Dam Dong oynarken Park Jin Joo bir idari işçi rolünü üstlenecek. Lee Ki Young, Bae Hae Sun ve Min Sung Wook baş savcıları sırasıyla Park Dae Young , Son Eun Joo ve Lee Ji Kwang ile oynayacak. Shin Jae Ha Jae Chan'ın küçük kardeşini oynarken, Hwang Young Hee Hong Joo'nun annesi Yoon Moon Sun'ı oynayacak.



Kadro ilk kez bu yılın başlarında senaryo okuması sırasında toplandı. Aktör, bu gün yönetmen Oh Choong Hwan ve senaryo yazarı Park Hye Ryun ile birlikte drama üzerinde çalışacak ekiple görüştü. O gün oyuncu kadrosu yönetmen Oh Choong Hwan ve senarist Park Hye Ryun ve aynı zamanda dizi üzerinde çalışacak ekip ile buluştu.

Lee Jong Suk, Suzy, Lee Sang Yeob, Go Sung Hee ve Jung Hae In'in senaryo okuma masasına genç bir cazibe getirdiklerini ve mükemmel bir takım çalışması gösterdikleri söylendi. Onların tutkuları ve sıkı çalışmaları atmosferi hafif tuttu ve geri kalan oyuncular kahkahaları ve enerjileriyle günü tamamlamak için katıldılar.


The staff stated, “Laughter was a constant on set while we were filming the drama.

Çalışan: "Diziyi çekerken sette kahkahalar sabitti. Oyuncuların mükemmel takım çalışması çekimleri 5 ay içerisinde başarılı bir şekilde tamamlamamıza yardımcı oldu.İzleyicilerin keyif alabileceği bir driziyi bitirmek için çok çalışmaya devam ediyoruz.

KAYNAK: Soompi
ÇEVİRİ: LifeLoveBeauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder