Arama yapmak için tıklayınız

25 Eylül 2017 Pazartesi

“WHILE YOU WERE SLEEPING” EKİBİ, GELECEĞE DAİR RÜYALARINDA NEYİ GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ AÇIKLADI


22 Eylül’de SBS’in dört gözle beklenen “While You Were Sleeping” dizisinin basın konferansı gerçekleştirildi. Lee Jong Suk, Suzy, Lee Sang Yeob, Go Sung Hee ve Jung Hae in ile beraber yönetmen Oh Choong Hwan’da konferansa katıldı.



“While You Were Sleeping” dizisinin hikayesi,  rüyalarında gelecek olayları görebilen Nam Hong Joo (Suzy) ve Hong Joo’nun rüyalarında gördüğü kötü olayları engellemeye çalışan Jung Jae Chan (Lee Jong Suk) etrafında dönecek.



Oyunculara ilk önce neden bu projede yer almak istedikleri soruldu. Lee Jong Suk, daha önceden “Pinokyo” ve “I Can Hear Your Voice” dizilerinde yazar Park Hye Ryun ile çalıştığını ve bunun diziyi kabul etmesi için yeterli bir sebep olduğunu dile getirdi. Ona inancının tam olduğunu söyledi ve şunları ekledi: “Hayatımda yaptığım en iyi şey, onunla tanışmaktı.”


Ayrıca Suzy de oyunculuk çıkışını yaptığı “Dream High” da yazar Park Hye Ryun ile çalışmış ve onunla tekrardan çalışmak hep aklındaymış. Senaryoyu aldığında çok sevmiş ve projede yer almaya karar vermiş. Lee Sang Yeob, Go Sung Hee ve Jung Hae In, yazar ve yönetmenin büyük hayranları olduklarını söylediler. Lee Sang Yeob yönetmenle “Doctors” dizisinde tanışmış ve farklı bir karaktere hayat vererek kendisine meydan okumak istemiş.





Suzy, yıllardır uzattığı saçını bu dizi için kestirdi. Bu kararı nasıl verdiği sorulduğunda ise şöyle cevap verdi: “Diziyi izlediğinizde anlayacaksınız, kısa saç dizinin gidişatı açısından çok önemli bir unsurdu bu yüzden tereddüt etmeden kestirdim. Saç uzama süreci kolay bir süreç olmadığından dolayı etrafımdaki insanlar endişeli bir şekilde iyi olup olmadığımı soruyorlardı. Ancak saçım çok uzun zamandır uzun olduğu için, kısa saçlı karaktere odaklanabildim. Bu tarz gerçekten tam Hong Joo’nun karakterini yansıtıyor.”


 Lee Jong Suk, Go Sung Hee ve Lee Sang Yeob’a savcı ve avukat rolleri için özel olarak bir şey yapıp yapmadıkları soruldu. Oyuncular ve yapım ekibi, gerçekten bu mesleklerin ehli olan insanlarla buluşup, sahneleri olabildiğince gerçekçi yapmaya çalışmışlar. Lee Jong Suk ve Go Sung Hee diksiyonları üzerinde çok sıkı çalışmışlar.





Suzy’nin oynadığı karakterin gelecekteki olayları rüyasında görmesinden konu açılarak oyunculara rüyalarında ne görmek istedikleri soruldu. Suzy, ne kadar yaşayacağını merak ettiğini ve eğer çok vakti kalmamışsa daha özenli yaşamak istediğini söyledi. Lee Sang Yeob, kiminle evleneceğini bilmek istediğini böylelikle şimdiden ona iyi davranmaya başlayabileceğini söyledi. Lee Jong Suk ve Jung Ha In ise, hoş olduğunu düşünmedikleri için gelecekte ne olacağını bilmek istemediklerini söylediler.



KAYNAK:: Soompi

ÇEVİRİ: -feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder