Arama yapmak için tıklayınız

23 Eylül 2017 Cumartesi

"WHILE YOU WERE SLEEPING" YAYIN GÜNÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLEMEK İÇİN 3 NEDEN


While You Were Sleeping'in yayın günü yaklaşıyor!

SBS dramasının yayınına sadece beş gün kala, yapım ekibi izleyicilerin dramada öngörebileceği üç anahtar noktayı ortaya koydu.

1.Geleceği öngörebilseydin ne olurdu? Zorlayıcı bir hikayenin başlangıcı mı?

"While You Were Sleeping" gerçekleşen her trajedide her zaman pişmanlık duygusunun olduğu an  var. Drama ,"Gelecekteki trajedileri hayal edebilecek bir kişi olsaydık, o olayları durdurabilir miydik?" sorusunu gündeme getirdi. Birçok çeşitli hikayeler vasıtasıyla, drama geleceği değiştirmek için bilmemiz gerekenleri keşfedecek. Birçok üzücü ve hayal kırıklığına uğratıcı olayların olduğu günümüz insan topluluğunda,dram trajedilerin oluşmasını önlemek için sıkı çalışan insanların hikayelerini anlatacak.


2.Yönetmen Oh Choong Hwan'ın makul yönü ve görsel stili.

Birçok kişi bu projenin başında olan Oh Choong Hwan'ın yönetmen stilini bekliyor.Daha önce Doctors dramasında çalışmış olan direktörün şimdiye kadar dramanın her fragmanı yayınlandığında çokça söz edilmiştir. Dramanın son fragmanında olaylar oldukça ilginç ve canlı yollarla gösterildi.

3.Genç ve Yeni oyuncuların bir araya toplanması.

Lee Jong Suk ve Suzy'nin ilk defa birlikte çalışması ile While You Were Sleeping dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sadece sahnelerden kareler bile büyük ilgi aldı. Sadece bu değil, aktör Lee Sang Yeob, Go Sung Hee, Jung Hae In ve Shin Jae Ha'da bu dramada rol alacak.Prodüksiyon çalışanına göre, aktörler güçlü bir takım çalışmasına sahipti.Çekim boyuncada birlikte gülmeyi bırakamadılar.
Bu arada, While You Were Sleeping  27 Eylül'de geliyor ve sadece Viki'de olacak!

KAYNAK: Soompi
ÇEVİRİ: Selin


1 yorum: