Arama yapmak için tıklayınız

23 Eylül 2017 Cumartesi

LEE JONG SUK VE SHIN JAE HA, " WHILE YOU WERE SLEEPING " YENİ KARELERİNDE KARDEŞLİK SEVGİSİ GÖSTERİYOR.




SBS'nin  yaklaşan  "While You Were Sleeping" dizisi , yayın tarihine  yaklaşırken, yapım ekibi Lee Jong Suk ve Shin Jae Ha'yı içeren yeni kareler yayınladı.

21 Eylül'de yayınlanan  fotoğraflar,  Jung Jae Chan'ı (Lee Jong Suk) ve küçük kardeşini (Shin Jae Ha) gösteriyor. İki  kardeş  komik  bir kardeşlik  ilişkisi   yaşıyor  denilebilir, bir an  çok sevimli  olabilirler,  sonra  parmaklarını  birbirlerine göstererek tamamen değişebilirler.

                                           


Savcı olarak Jae Chan dışarıda olduğu zaman takım elbise giyiyor, fakat evde olduğu zaman, dağınık saçlarıyla beklenmedik kıyafetler giyiyor. Diğer yandan onun küçük kardeşi, temiz biridir; hatta yemekleri yapar ve kardeşinden sonra evi temizler. Mahalleye taşındıktan sonra, yeni komşularına pirinç keki hazırlamak için yeterince dışa dönük biridir. Pek çok izleyici, bu kadar farklı kişiliklerle dizinin ilerlemesiyle birlikte bir evde  birbirleriyle nasıl etkileşim kuracaklarını merak ediyor.


Yapım ekibi şunları söyledi: "Film çekimleri sırasında Lee Jong Suk ve Shin Jae Ha inanılmaz bir kimya gösterdi ve çekim ortamını sıcacık yaptı. Onların samimi ortamları ekranlarda daha iyi tercüme edilecekleğini düşünüyoruz. Jae Chan'i  kardeşiyle  bir evin çatısında birlikte yaşarken izlemek dizinin keyifli bir yönü olacak. "


Bu arada, " While You Were Sleeping " sadece 27 Eylül'de Viki'ye geliyor!


KAYNAK: Soompi
ÇEVİRİ: Seher

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder