Arama yapmak için tıklayınız

15 Eylül 2017 Cuma

“While You Were Sleeping" Yeni Karelerde Lee Jong Suk ve Suzy'nin Tanışmalarının Nasıl Sonuçlandığını Çıtlatıyor



Gala öncesinde,SBS Lee Jong Suk ve Suzy'nin yaklaşan draması "While You Were Sleeping" ile ilgili daha çok kare yayınladı.

Çünkü Jung Jae Chan(Lee Jong Suk) Nam Hong Joo (Suzy)'nun yanı kapısında soluğu alıyor.Aynı yerde farklı zamanlarda sıklıkla görülen  Jung Jae Chan ve Nam Hong Joo sonunda tekrar karşılaşıyorlar.
Sanki Nam Hong Joo, Jung Jae Chan'ın hareketlerini yansıtıyor,yada tam tersi.Sıcak güneş ışığının tadını çıkarırlarken aynı  caddeden aşağı yürüyorlar.

Farklı zamanlarda olmasına rağmen,ikiside parkta tanıştıkları bir grup çocuğa nazik davranıyorlar. Jung Jae Chan çocuğun balonunu tutmasına yardım ederken,Nam Hong Joo küçük kızla konuşuyor.




Nihayet, birbirlerini metroda karşılaşırken buluyorlar ve aralarında sadece bir kişi var. Jung Jae Chan şaşırıp kalmış gibi Nam Hong Joo'ya bakıyor. Aynı şekilde Nam Hong Joo'da yüzünde tuhaf bir görünümle bakakalıyor.

"While You Were Sleeping" den bir kaynak Jung Jae Chan ve Nam Hong Joo'nun  komik ve alışılmamış ilişkileri hakkında konuştu  ve onların tanışmalarının arkasında nasıl sırların olduğunu yakında tek tek ortaya çıkacağını söyledi.

While You Were Sleeping'in galası 27 Eylül'de ve sadece Rakuten Viki'de olacak.

KAYNAK: Soompi
ÇEVİRİ: Grimmjow

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder