Arama yapmak için tıklayınız

17 Eylül 2017 Pazar

“WHILE YOU WERE SLEEPING”, LEE SANG YEOB’UN KARAKTERİYLE İLGİLİ DETAYLARI VE LEE JONG SUK İLE OLAN İLİŞKİSİNİ ORTAYA ÇIKARDI


Dört gözle beklenen “While You Were Sleeping” dizisi, Lee Sang Yeob’un karakterine dair durum ve detayları ortaya çıkardı.

Ünlü oyuncu, başarılı bir savcıyken yetkisi sınırlı bir avukata dönüşen Lee Yoo Beom karakterini canlandıracak.  Çekici bakışları ve kişisel ilişkileri sağ olsun, kimle karşı karşıya gelirse gelsin popülerliğinden ödün vermiyor.

Dizinin yeni güncellemelerinde ziyaretçilerle konuşurken sıcak bir şekilde gülümsediğini görebiliyoruz. Bir başka fotoğrafta ise ofisinde yaptığı konuşma sırasında ortaya çıkan ciddi yönünü de görüyoruz.




Lee Yoo Beom ve Jung Jae Chan (Lee Jong Suk) arasında öğrenci-öğretmen ilişkisi olduğundan dolayı birbirlerini uzun zamandır tanıyorlar. Günümüzde ise bir davanın çözümü için avukat ve savcı olarak bir araya geliyorlar.

“While You Were Sleeping” dizisi, gelecekteki kazaları görebilen bir kadın ve bu kazaların gerçek olmasını engellemek için çalışan bir adam hakkında. Suzy, geleceği görebilen Nam Hong Joo karakterini, Lee Jong Suk ise savcı Jung Jae Chan karakterini oynayacak.

“While You Were Sleeping” dizisi Çarşamba-Perşembe günleri yayınlanacak, galası ise 27 Eylül’de yapılacak.

Sadece Rakuten Viki üzerinden izleyebilirsiniz!

Kaynak: soompi

-feyzahyunah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder