Arama yapmak için tıklayınız

21 Eylül 2017 Perşembe

WHILE YOU WERE SLEEPING” İZLEYİCİLERE KARAKTERLERİNİN DÜŞÜNCELERİNİ GÖZETLEME FIRSATI VERİYOR



Lee Jong Suk ve Suzy'nin başrol aldığı SBS'nin gelecek  draması While You Were Sleeping'de önde gelen destekleyici karakterleri oynayan Lee Sang Yeob,Sung Hee ve Jung Hae In'ninde karakter posterleri yayınlandı.

Lee Sang Yeob, savcılıkdan adli savunma avukatına geçen ve "kazan-kazan" ifadesinin işle alakalı zihniyetini seven Lee Yoo Beom'u oynuyor. Onun karakter posterinde " Eğer her iki tarafta yararlı ise... buna kazan-kaza diyebilirsiniz." yazıyor.


Go Sung Hee suçluların itirafta bulunmasını sağlayan,iddanamesi yüksek ve yetenekli bir savcı olan Shin Hee Min'i oynuyor.Onun posterinde profesyonel bakışı ile ilgili bir çeşit klinik ayrışma ortaya çıkıyor: "Suçlamak yada onları hapse atmak ne fark eder? Bu adalet değil. Sadece antika."


Jung Hae In'nin karakteri Han Woo Tak'ın posteri ilk kez ortaya çıktı. Onun karakterinin tüm detayları hakkında henüz herşey ortaya çıkmadı. Ama onun posterinde "[Tüm bu olanlar ile]bu kader olmalı,tesadüf değil," (dramanın diyaloglarında olan bir satır.)İzleyicileri "söylüyor olabilir" düşünceleri ile başbaşa bırakıyor.



While You Were Sleeping galası 27 Eylül'de. Dizi daha önce rüyasında görmemiş kazalar görmüş Nam Hong Joo (Suzy) ve olaylardan gelen bu kazaları engelleyebilen savcı Jung Jae Chan hakkında olacak.

Dizinin fragmanını Türkçe Altyazılı olarak Lee Jıng suk Turkey Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Çeviri:Selin
Kaynak:Soompi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder